diablo iv vessel of hatred
Det er flere jule-events spikret for Diablo IV julen i år, men den første store DLC-en kommer ikke før sent 2024.

Annonse


Lanseres ikke før sent neste år

Under årets Blizzcon annonserte Blizzard den første utvidelsen til Diablo IV: “Vessel of Hatred.”

“Vessel of Hatred” kommer sent neste år, men det kommer mer innhold julen 2023

Dette er en betalt utvidelse som sender spilleren til et jungel-landskap – det høres ut som noe fresht fra de ellers mørke og brune ørken-landskapene serien er kjent for.

Blizzard beskriver utvidelsen:

“Vessel of Hatred fortsetter den dystre historien som begynte i Diablo IV. Du vil lære skjebnen til onde Mephisto og hans demoniske planer for Sanctuary. For å gjøre det, må du besøke en ny region i Diablo IV, kjent av lokalbefolkningen som Nahantu. Med denne fortsettelsen av kampanjens historie kommer nye måter å spille på, nye onde makter å overvinne, og en helt ny klasse som aldri før er sett i Diablo-universet.”

Som nevnt lanseres utvidelsen sent neste år, men vi har ingen lanseringsdato. Studioet lover mer informasjon sommeren 2024. Blizzard avslørte også kommende innhold til Diablo IV, blant annet fem unike ringer som er klasse-spesifikke og som lar spilleren tappe kraften fra “Season of the Malignant.” Og, fra 5. desember, starter “Abattoir of Zir.” 12. desember starter “Midwinter Blight” som naturligvis varer i tre uker.

Annonse