vivaldia 2
Vivaldia 2 er tilgjengelig gratis og fungerer i alle nettlesere.

Annonse


“DOS shareware” i nettleseren

Den norske nettleseren med Jon von Tetzchner i spissen har lansert oppfølgeren til “Vivaldia.”

Her spiller du

Selskapet har annonsert Vivaldia 2 som kan spilles i nettleseren nå, og som er oppfølgeren til “det kraftigste in-browser spillet som finnes. Vivaldia 2 er en ode til en gyllen æra i spillhistorien og henter inspirasjon fra klassiske DOS Shareware-spill og nostalgien til gamle Sega- og Nintendo-konsoller, heter det i pressemeldingen

Vi vil gjøre det vi kan for at alle skal ha det bra på nettet. Noen ganger kan det bety å ta en pause og koble av ved å spille et spill.

Jon von Tetzchner, CEO, Vivaldi

Fungerer i samtlige nettlesere

Det første spillet fungerte kun i selskapets egen nettleser, mens oppfølgeren fungerer i alle nettlesere.

Vivaldia 2 er en ode til en gyllen æra i spillhistorien og henter inspirasjon fra klassiske DOS Shareware-spill og nostalgien til gamle Sega- og Nintendo-konsoller. Hvis du noen gang satt benket foran TV-en din (kanskje en snøværsdag) på 80- og 90-tallet, er dette for deg!

Vivaldi

Spillet er laget for å være et markedsføringspush for Vivaldi som spill-nettleser og som en utfordrer til Opera GX. Vivaldi lister opp følgende fordeler med deres nettleser:

  • Dval faner for å spare minne: Vivaldi har kraftig faneadministrasjon, inkludert dvalemodus for faner (eller fanegrupper) for å spare minne.
  • Se faner side ved side: Med en delt skjermvisning som ingen annen nettleser, kan du se flere Twitch-strømmer eller Discord-chatter samtidig.
  • Enkel navigering: Naviger raskere med støtte for musebevegelser, hurtigtaster, hurtigkommandoer og egendefinerte kommandokjeder. Bla gjennom søkeresultater raskere med Spol fremover og tilbake.
  • Enkel tilgang til Twitch, Discord, Reddit og mer: Legg til hvilken som helst side i sidefeltet ved hjelp av nettpaneler. Sidefeltet lar deg også raskt få tilgang til bokmerker, nedlastinger, navigering i trestil og innebygde notater.
  • Se videoer i et flytende vindu: Du trenger ikke utvidelser for å se Twitch-strømmer i et flytende vindu. Vivaldi har innebygd Pop-out Video-funksjonalitet (bilde-i-bilde-modus).
  • Få fart ved å blokkere sporere og uønskede annonser: Blokker annonser og sporere med den innebygde sporingen og annonseblokkeringen.
  • Få orden på tingene dine: Grupper faner og fanestabler i distinkte arbeidsområder etter kategori. Med et enkelt klikk kan du umiddelbart bytte visning i et vindu.

Annonse