Annonse


OPPDATERT: Nå er også oppfølgeren gratis

Skrekkspillet The Evil Within er gratis hos Epic Games Store fra i dag til torsdag 26. oktober.

Artikkelen inneholder annonselenke.

Først publisert 19. oktober.

Oppdatert, 26. oktober, 17:07:

Annonse


The Evil Within 2 kan nå lastes ned gratis.

Oppdatert, 24. oktober, 07:33:

The Evil Within 2 er gratis fra 26. oktober, samme dag det første spillet forsvinner som gratis.

Grøsser-action gratis frem til 26. oktober

Spillet er utviklet av Tango Gameworks med Shinji Mikami i spissen. Mikami er et kjent navn for grøsser-fans, for dette er mannen bak Resident Evil-serien og grunnleggeren av Tango Gameworks. The Evil Within ble lansert i oktober 2014 og har rundt 80 poeng når man kombinerer kritiker-anmeldelser og spiller-tilbakemeldinger.

Vi testet oppfølgeren i oktober 2017 og belønnet overlevelses-spillet med 8 av 10.

“The Evil Within er utviklet av Shinji Mikami – skaperen av den banebrytende Resident Evil-serien – og det talentfulle teamet hos Tango Gameworks. The Evil Within legemliggjør betydningen av ren overlevelsesskrekk. Høyt utformede miljøer, grufull angst og en intrikat historie er kombinert for å skape en oppslukende verden som vil bringe deg til spenningens høyde. Med begrensede ressurser til rådighet, vil du kjempe for å overleve og oppleve dyp frykt i denne perfekte blandingen av skrekk og handling,” heter det fra reklame-teksten.

Kjøp spill BILLIG på nett med kjapp levering.

Annonse


Annonse


Annonse