iphone
iOS 17.1 retter visstnok ikke at iPhones kan skru seg av om natten.

Annonse


OPPDATERT: Feilen rettes ikke med ny versjon

Ifølge MacRumors undersøker Apple et problem med flikring på Apple Watch-urskivene, og det er ikke alt.

Først publisert 18. oktober 12:40.

Oppdatert, 19. oktober, 02:44:

Den forventede ferdige versjonen av iOS 17.1 er allerede lansert til utviklere i forkant av lanseringen av den endelige versjonen 24. oktober. Nå viser det seg at det er en feil Apple ikke har rettet i den nye versjonen, nemlig at iPhones tilfeldig kan skru seg av om natten:

Annonse


“Det er enkelt å undersøke om det har skjedd deg ved å undersøke batteri-innstillingene og se om det er opphold i rapporteringen. Om du må taste PIN-koden på morgenen i stedet for at FaceID fungerer med en gang, har nok mobilen tatt omstart, og kanskje ikke for å installere en oppdatering.”

Det er to feil Apple må fikse med Watch

Informasjonen er ikke bekreftet riktig enda på den måten at Apple ikke offisielt har uttalt seg. Apple-bloggen skal ha fått tidlig tilgang til problemet som visstnok kan ramme alle Apple Watch-modeller, men i hovedsak er Series 9 og Ultra 2 mest utsatt. Feilen er gjeldende for samtlige watchOS 10-utgaver, inkludert 10.0.2.

For å midlertidig løse problemet melder Apple at brukerne kan deaktivere alltid-på urskiven. Selskapet undersøker også et problem som kan medføre at aktivitets-ringene tilfeldig endrer farge til rosa.

Ifølge dokumentene fra MacRumors har Apple bekreftet at feilen ikke ligger i programvaren, og at kunder som klager derfor bare må vente på en ny watchOS-versjon for å rette feilen. Trolig fikser Apple dette med 10.1 som lanseres 24. oktober.

Annonse