Annonse


Det skulle bare mangle

Kanskje blir ikke bare kjernen i nye Windows, men også grensesnittet, mer modul-basert.

Et foreløpig kronglete grensesnitt

Microsoft snekrer visstnok en underliggende Windows-plattform som enklere kan oppgraderes hver for seg, en viktig forbedring for å enda tettere integrere inn AI-programvare, men også AI-maskinvare som – en Intel NPU er jo på vei.

Men heldigvis starter Microsoft allerede nå, for det har lekket at CoPilot-grensesnitt vil kunne endres i størrelse som brukeren ønsker. “Heldigvis,” for det er merkelig å låse grensesnittet fast på høyre side av skjermen på den måten – hvilken fordel gir det? Microsoft har ikke annonsert funksjonen, men tester den internt, så vi håper det dukker opp noe i almene test-kanalene snart. Ved å kunne strekke grensesnittet ut mot venstre, vil man lettere kunne chatte med AI-en når mye tekst og lengre svar er involvert.

CoPilot er ikke offisielt tilgjengelig i Norge enda, men kan lures frem på denne måten. Det er samtidig bekymringer relatert til annonser all den tid CoPilot bruker Bing-annonser som har vist seg å ikke alltid være trygge.

Annonse