pixel 8 pro i esken
Pixel 8, Pro-modellen og Pixel Watch 2 lanseres i morgen 16:00.

Annonse


Skulle dette skje?

Vi har en følelse av at Google gjør, direkte eller indirekte, lekkasjer for å rette fokus mot kommende produkter.

Pixel-serien er på rett vei

Begge selskap har det til felles at mye informasjon kommer på avveie før lanseringen. Dette gjelder spesielt Samsung (sjekk ut Galaxy S24 som ser ut som en iPhone) der vi får vite veldig mye måneder i forkant, i noe mindre grad Google og enda mindre fra Apple.

Når det gjelder sistnevnte lekker det mer enn det gjorde da Steve Jobs var i livet, selv om vi er usikker på om den tidligere toppsjefen kunne rettet dagens situasjon: produksjonen er større enn noen gang og det høres umulig ut å kunne kontrollere alt på andre siden av verden. Også relatert til de to Pixel 8-modellene vet vi en god del, og det er ikke bare nok en årlig oppdatering: det ventes nemlig en utrolig lyssterk skjerm. Som med de nye Chromebook-laptopene forventes det at fokuset med kameraene er AI-egenskapene.

I videoen ser man vedkommende pakke ut begge modellene som leveres USB C, manual og en “Quick Switch”-adapter for kjapp overføring fra en annen mobil.

Som kjent skal Google også stor-oppdatere Pixel Buds Pro en gang denne måneden. Googles pressekonferanse dekker vi direkte i morgen fra 16:00.

Mobillene er utstyrt med en a 9-kjerners Tensor G3-CPU.

For ikke å snakke om denne “lekkasjen” som avslører alt på offisielt vis:

Annonse