spotify jam
Det er kun Spotify Premium-kunder som kan invitere til en "Jam."

Annonse


Spotify inviterer til fest

Vi venter og venter på Spotifys nye HiFi-tjeneste som skal levere mer enn kun bedre lyd.

“Jam” er kun for Premium-kunder

Men i det minste har selskapet introdusert en ny funksjon kalt “Jam:”

“I dag introduserer vi Jam. Dette er personlig lytting sammen, i sanntid. Jam bygger på våre populære sosiale funksjoner og kombinerer dem med vår personaliserings-teknologi for å ta sanntidslytting med venner til neste nivå. Med Jam vil Premium-abonnenter kunne invitere andre til å bidra gjennom en delt kø og nyte en musikalsk opplevelse laget eksklusivt for alle som lytter.”

Spotify forklarer at tjenesten er automatisert, og at det eneste man behøver er å invitere vennene dine:

“Jam vil hjelpe deg med å finne de perfekte sangene å legge til i køen, finne overlapping i lyttepreferansene dine for å levere musikk-anbefalinger som alle vil elske. Du vil ha muligheten til å se hvem som har lagt til hvilket spor, slik at du vet hvem du skal takke for lytte-gleden, enten du lager mat sammen på kjøkkenet eller liker spill i bakgården.”

Selv om kun betalende Premium-kunder kan starte en “Jam,” kan man invitere de som ikke betaler for tjenesten. For å komme i gang, velg en spilleliste eller låt, og “Start a Jam”-knappen dukker opp når man trykker på høyttaleren nederst i Spotify eller ved å trykke på de tre prikkene i favoritt-spillelisten, albumet eller låta.

Inviter på tre måter:

  1. Slå på Bluetooth, og klem telefonene sammen
  2. La vennene dine skanne QR-koden på vertsskjermen
  3. Trykk “del” for å sende lenken via sosiale medier, tekstmeldinger, SMS og mer

Du kan også velge en enhet å spille på, enten det er telefonen eller høyttaleren din. De i husstanden din på ditt delte Wi-Fi vil også bli bedt om å bli med i Jam når de åpner Spotify.

Spotify