iphone 15 plus batterilevetid
iPhone 15 Plus er Apple-mobilen med aller best batterilevetid og det soleklare valget om man kan leve uten 120 Hz-skjerm og 5 x optisk zoom. Batterilevetiden er enda viktigere nå som man enkelt kan lade alt fra AirPods til andre mobiler.

Annonse


“Absurd batterilevetid”

Apples iPhone 14 Plus har siden i fjor vært Apples batteri-konge. Nå har iPhone 15 Plus overtatt førsteplassen.

iPhone 15-serien har jevnt over bedre batterilevetid sammenlignet mot iPhone 14-serien

Det er “Mrwhosetheboss” som igjen har testet batterilevetiden på en rekke modeller, og finner at iPhone 15 Plus, kanskje ikke helt overraskende, igjen slår iPhone 15 Pro Max som har A17 Pro med 3 nm. Men den har også en kjappere skjerm og mer moderne brikker for enda bedre ytelse og et mindre batteri målt i mAh.

Det har den effekten at iPhone 15 Plus er den overlegne batteri-kongen med 13 timer og 19 minutter i bruks-testen, mens iPhone 15 Pro Max stoppet etter 11 timer og 41 minutter – en økning fra iPhone 14 Pro Max sine 10 timer og 54 minutter. iPhone 15 Pro gjør det en god del svakere og stoppet etter 9 timer og 20 minutter. Det som vil irritere iPhone 15 Pro-kunder er at iPhone 15 holder det gående lenger: ni timer og 57 minutter.

Apple oppgir at iPhone 15 Pro Max skal kunne strømme video i 25 timer, opp fra 20 timer fra iPhone 15 Pro og iPhone 15 Plus, mens iPhone 15 Plus klarer 100 timer med lyd-avspilling og iPhone 15 Pro Max 95 timer. Heldigvis tester “Mrwhosetheboss” mobilene med en rekke ulike oppgaver som TikTok, Zoom, video-opptak og spilling:

Annonse