apple iphone 15 pro max
Apple har gjort det tusenlapper billigere å reparere baksiden om glasset skulle bli skadet.

Annonse


Apple har kuttet prisene med flere tusen kroner

Apples nye iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max er dyre mobiler, det levnes det ingen tvil om.

Nesten 5000 kroner billigere

Spesielt dyr er iPhone 15 Pro Max som kun leveres med minimum 256 GB lagringsplass og derfor starter på hele 17 990 kroner, men det er utrolig nok noe som har blitt billigere – med Apple? Ja, det er nesten vanskelig å tro, men takket være den nye måten å sette sammen de nye mobilene på, er det mye billigere å reparere baksiden om glasset skulle bli skadet.

La oss ta en titt på Apples prisoverslag-kalkulator på Apple.no. Der lister de nemlig prisen for en slik reparasjon av iPhone 14 Pro Max til hele 7590 kroner – har men en iPhone 15 Pro Max og skulle ende opp med å skade baksiden?

Da er prisoverslaget til Apple kun 2690 kroner. Det er 4900 kroner billigere. Det er også mye å spare om man skulle skade iPhone 15 Pro. Da er prisen 2290 kroner mot iPhone 14 Pro som koster hele 6990 kroner. Også iPhone 13-modellene er langt dyrere å reparere på denne måten kontra iPhone 15. Merk at det er noe dyrere å fikse kameraet bak på iPhone 15 Pro Max.

Vi har tidligere skrevet om Apples priser for reparasjon av frontglasset til de nye modellene:

“Apple tar 5790 kroner (Apple: “kostnadsoverslag”) for iPhone 15 Pro Max-frontglasset, og 4790 kroner for samme reparasjon. iPhone 15 er noe billigere (3999 kroner), mens iPhone 15 Plus koster det samme som iPhone 15 Pro.”

Annonse