Annonse


På vei til PC

En lekker mener å vite at “Horizon: Forbidden West” lanseres til PC snart.

Sony annonserer trolig PC-versjonen snart

Faktisk mener lekkeren at Sony kommer til å annonsere lanseringen av PC-versjonen i løpet av de 30 neste dagene. Det høres sannsynlig ut: det første spillet i serien, Horizon Zero Dawn, kom til PC i august 2020 (vi digget PC-porten) og oppfølgeren til Playstation 4 og Playstation 5 februar 2022.

Så det gir altså mening tidsmessig, men så har det også lekket at en “Complete Edition”-utgave er på vei, og det offisielt lekket av myndighetene i Singapore som godkjenner slikt. Dessverre var det ingen plattform-spesifikk informasjon – det var det lekkeren som stod for. Uansett: spillet er meget pent på PC, så vi kan bare tenke oss hvor utrolig flott ut det vil se ut på en topp-spekket PC.

Ratchet & Clank: Rift Apart og The Last of Us Part I var de siste Playstation-spillene som ble lansert på PC. Mens sistnevnte var en god lansering som sist ble oppdatert 7. september, var The Last of Us Part I en teknisk trøblete lansering.

I andre spill-relaterte Playstation-nyheter så lanserte Sony en ganske viktig Playstation 5-oppdatering i går kveld.

Annonse


Annonse


Annonse