USB-C-til-Lightning-adapter
"USB-C-til-Lightning-adapter" koster 399 kroner og er i salg i god tid før iPhone 15-lanseringen 22. september.

Annonse


Å jada, her er den

Apple er famøse for sine dongler, spesielt da de gikk alt for tidlig inn med kun USB C-porter på sine forrige generasjon MacBook Pro-modeller.

Adapteren koster 399 kroner og er i salg nå

Nå som selskapet har annonsert iPhone 15-serien med USB C, og lansert etui til AirPods Pro 2 med USB C, er det igjen tid for å selge adaptere. Apples “USB-C-til-Lightning-adapter” koster 399 kroner og kan sendes fra en til tre virkedager. Altså vil den være i hendene til de første kundene i god tid før de første kundene mottar sine iPhone 15 fredag 22. september (iOS 17 er lansert utviklere og rulles ut til alle mandag 18. september.)

Så mye dyrere er iPhone 15.

Dette sier Apple om adapteren, inkludert at den støtter CarPlay:

“Du kan bruke USB-C-til-Lightning-adapteren til å koble Lightning-tilbehør til en iPhone eller iPad med USB-C-port for å få tre viktige funksjoner – lading, dataoverføring og lyd – med én adapter. Adapteren har en flettet kabel som gjør den ekstra slitesterk. Plugg USB-C-kontakten til adapteren i USB-C-porten på iPhone eller iPad, og koble til Lightning-tilbehøret.  Adapteren støtter tilkobling til de fleste biler, inkludert de som fungerer med CarPlay. Du kan også koble en USB-kabel direkte fra bilen til USB-C-tilkoblingen på iPhonen.”

Annonse


Annonse


Annonse