iPhone 15-fargene
iPhone 15-fargene er ikke akkurat noe å skrive hjem om. Bilde: Jon Rettinger/X

Annonse


Rett og slett kjedelige

Det har definitivt vært langt flere iPhone 15 Pro-lekkasjer enn for iPhone 15-serien, dette selv om sistnevnte ryktes å få “Dynamic Island.”

Gull forsvinner fra iPhone 15 Pro-serien

Og som vanlig kommer Apple til å endre fargene på årets 15 Pro-modeller:

“Slagordet “Wonderlust” er litt vagt, men fargene i invitasjonen hinter til en ny gråfarge og at gull-modellen forsvinner (i stedet er fokuset blått, sølv og grått) – også dette er avslørt tidligere som alt allerede nevnt allerede. De kurvede nye bakgrunnen hinter kanskje også til noe som er ryktet i forhold til iPhone 15 Pro-serien som ikke bare får titan-rammer.”

Mange vil nok bli skuffet over at gull-modellen forsvinner i år, men hva med iPhone 15-serien? For disse har vi enda dårligere nyheter: fargene er skikkelig kjedelige skal vi tro Jon Rettinger, og det gjør vi da han anses som en troverdig lekker.

Annonse


Tamme farger

Apple har i år gått for blå, svart, gul (som ser ut som en veldig tam gull-farge), rosa og hvite-modeller – greit nok det, men fargemetningen er jo veldig forsiktig. Dette i stor kontrast til mange andre modeller, spesielt iPhone 5c-serien (2013) som hentet inspirasjon fra Nokias livlige fargevalg.

I det minste får iPhone 15 USB C og et ryktet 48MP-kamera i tillegg til “Dynamic Island.” iPhone 15 Pro diffrinaserer Apple med den nye A17-brikken, titan-ramme og en helt ny trykkfølsom action-knapp. I tillegg får iPhone 15 Pro Max forbedret optisk zoom. iPhone 15 avsløres førstkommende tirsdag 12. september 19:00.

Hvilken hadde du valgt eller er disse så kjedelige at du ikke ønsker deg noen av dem?

Annonse


Annonse


Annonse