jedi Survivor
Oppdatering nummer syv i rekken til Star Wars: Jedi Survivor er den beste for ytelsen.

Annonse


Lover 60 FPS

Respawn har lansert oppdatering 7 til Jedi Survivor for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X | S.

DLSS på PC, 60 FPS-modus på konsoller og VRR til Playstation 5

Dette er en skikkelig ytelses-oppdatering, for ikke bare får PC-spillere DLSS. Også konsoll-spillere får en mye bedre opplevelse med Series X og S med en totaloverhaling av ytelsesmodus som ved aktivering deaktiverer ray tracing – resultatet? Solide 60 FPS. For å få til dette har de også utført en rekke GPU og CPU-optimaliseringer i god tid etter lanseringen i april i år.

Kvalitetsmodus er også forbedret for å sørge for en mer stabil FPS-opplevelse og forbedring av det visuelle. Også var det PC-eiere som endelig får DLSS og ytterligere ytelses- og optimaliserings-forbedringer. Playstation 5-spillere har også grunn til å hoppe tilbake i spillet om de har vært på ferie, for VRR-støtte er på plass for første gang. Det er også rettet feil med korrumperte lagringsfiler og andre feilrettinger.

2. august ble det kjent at spillet likevel kommer til Playstation 4 og Xbox One:

“Takket være styrken til denne legendariske franchisen og fansens krav, har utviklingsteamet vårt forpliktet seg til å bringe den nyeste Jedi-opplevelsen til PlayStation 4 og Xbox One.”

Annonse