blade runner annapurna
Annapurna produserer et nytt Blade Runner-spill. Lanseringsdato/måned/år er ikke kjent.

Annonse


Etter 26 år skjer det igjen

Det er Annapurna som har fått lov til å lage et nytt Blade Runner-spill.

Sci-fi-universet fortjener et nytt spill

Det er faktisk produsert to Blade Runner-spill, et fra 1985 til Commodore 64, ZX Spectrum, Amstrad CPC og det de fleste av oss husker langt bedre: Westwood Studios (Command & Conquer-serien) sitt klassiker-spill fra 1997. “Blade Runner 2033: Labyrinth” er navnet på det nye spillet etter alle disse årene, og det har ingen lanseringsdato eller noe slikt, men kommer til PC og konsoller.

Satt mellom den originale filmen og 2049, finner Blade Runner 2033 sted etter hendelsene i Black Out og spør: hva gjør en Blade Runner når det ikke er noen replikanter igjen å jakte på?

Annapurna

Annapurna er samme utgiver (de er også denne gang utvikler) bak Stray, Outer Wilds og Journey. Studioet lover flere avsløringer i løpet av de kommende månedene. Som påpekt av Engadget har studioet god smak, noe som kommer til rette i et univers som dette.

Se alt det nye Annapurna Interactive er aktuelle med:

Annonse