samsung unpacked juli 2023
Forventer oppfølger til Galaxy Z Flip4. Bilde: Trond Bie/ITavisen

Annonse


Snart kommer de nye toppmodellene

“For 27. gang arrangerer Samsung Electronics Unpacked. Årets Unpacked går av stabelen i juli og vil bli holdt på COEX i Samseong-dong i Seoul. Her vil teknologi og opplevelser som vil fengsle et verdensomspennende publikum bli vist frem,” melder selskapet i pressemeldingen.

Om en drøy måned avslører Samsung nye brettemobiler

Ryktene går på at eventet er på tampen av juli. Det som ikke er et rykte er at Samsung skal vise frem neste-generasjon sammenleggbare mobiler – dette har de allerede bekreftet i en fersk pressemelding:

“Med den 27. utgaven av Unpacked i Seoul, skifter Samsung retning for Unpacked-arrangementene for sammenleggbare enheter. Samsung ønsker nå å sette søkelys på ulike trendledende kulturbyer rundt om i verden som er tett på det utpekte temaet for hver lansering.”

Forvent derfor oppfølgere til Galaxy Z Fold4 og Z Flip4. Trenden er stadig større paneler, også på utseiden, uten for mye ramme. Motorolas nye razr er et bevis på det. Selskapet sier også de skal “gi verden et glimt av fremtiden.” Hva med en utfordrer til “Apple Vision Pro”?

Siden introduksjonen av den første Galaxy Fold i 2019, har Samsung kontinuerlig forbedret sine sammenleggbare telefoner og innovert forbrukeropplevelsen. Med neste generasjon av den sammenleggbare serien, som tilbyr forbedrede enheter basert på mange års forskning og utvikling og investeringer, har Samsung som mål å drive videre utbredt bruk av sammenleggbare telefoner og befeste sin posisjon som bransjeleder og kategoriskaper.

Samsung

Annonse