diablo iv problem
Ikke alle med Playstation-utgaven av Diablo IV med tidlig tilgang har tilgang uten å handle spill-valuta med ekte penger.

Annonse


Playstation-spillere fortviler

Digital Deluxe Edition og Ultimate Edition-eiere av Diablo IV har kunnet spille siden 01 i natt. De som har handlet den vanlige utgaven kan spille fra mandag 5. juni.

Kjip feil, kjip løsning

Men det er også problemer for storspillet vi premierte med 9 av 10: ikke alle Playstation-spillere får tidlig tilgang til slakte-festen. I stedet får de feilmelding relatert til lisens. Det fine er at det finnes en mulig feilretting, det kjipe er at det koster penger til Blizzard retter dette. Spillere har nemlig oppdaget at de kan handle spillets valuta for drøye 20 kroner, og at spillet på den måten fungerer. Her er det nok en godkjennings-prosess mot server som har gått over stokk og stein.

Selskapet har allerede rullet ut en server-oppdatering:

  • Sorcerer Class – Specialization – Flame Shield Enchantment “When Flame Shield is initially equipped into an Enchantment slot, it’s placed on full cooldown.
  • Rogue – Class Specialization – Inner Sight – “After Inner Sight’s unlimited Energy expires, there will be a 4 second delay before another enemy becomes marked.”
  • Items – Shout Skill – Cooldown Reduction – This affix will no longer appear on items.
  • Monster health values have been increased in later World Tiers.

Annonse