Iphone 16 cad
Kilder har allerede røpet Apples planer for iPhone 16. Konsept: 9To5Mac

Annonse


Her er den: iPhone 16 Ultra

Mye, men neppe alt, om iPhone 15 har lekket.

iPhone 16-lekkasjer allerede?!

Nå går ryktene på at det ikke blir noen Ultra-modell i år med eventuelt titan-kropp, ekstra stor skjem eller andre større forbedringer. I stedet skal planen være å lansere en Ultra-modell neste år, og nå vet 9To5Mac mer om det hele.

Apple-bloggen har nemlig allerede, over et år før lanseringen, skaffet til veie CAD-tegninger som avslører at både iPhone 16 Pro og iPhone 16 Pro Max. Selv om funksjoner og detaljer vil endre seg innen lanseringen september 2024, spikrer nok Apple mye nå, inkludert ytre dimensjoner og størrelsene på de nye skjermene.

Illustrasjon: 9To5Mac

Også Pro-modellene kan økes fra 6,1 tommer til 6,3 tommer

Vi har hørt rykter om en større iPhone, inkludert oppgradert iPhone 15-panel, men neste år så blir ting virkelig stort. Per Apple-bloggen blåser Apple opp størrelsen på Pro Max/Ultra fra 6,7 tommer til 6,9 tommer. Dette er mulig uten å gjøre mobilen alt for stor da rammene er kuttet mye.

Annonse


Dette er for øvrig noe som ryktes på Pro-modellene i år. Det gir dessuten mening å øke størrelsen på iPhone 16 Pro for slik at også den, og ikke bare iPhone 15 Pro Max, får plass til teleskop-linsen for langt bedre optisk zoom, fra 3 x til 6 x.

9To5Mac rapporterer:

«Som vist i CAD-er som er delt med 9to5Mac, vil den større iPhone 16 Pro-modellen, som muligens døpes iPhone 16 Ultra, ha en skjerm på omtrent 6,9 tommer – mobilen vil bli vesentlig større. Enheten er høyere, men heldigvis bare litt bredere, siden iPhone 14 Pro Max allerede er vanskelig å holde med én hånd.»

iPhone 16 Ultra (ca. tall)

  • Bredde: 77.2 mm
  • Høyde: 165.0mm
  • Skjerm: 6.9”

iPhone 15 Pro Max (ca. tall)

  • Bredde: 76,7mm
  • Høyde: 159,8mm
  • Skjerm: 6,7”

Annonse