resident evil 4 fire antipiratsystemer
Resident Evil 4 fortjener salgssuksessen mener vi.

Annonse


Knuste fire pirat-sperrer i samme spill

En og en halv måned etter lanseringen av knakende gode Resident Evil 4, har piratene klarte å knekke antipirat-systemet.

Voldsom antipirat-teknologi

Og det er ikke akkurat et lite hinder “crackerne” har måttet bryne seg på, og årsaken til at det tok noe lenger tid enn vanlig. Dette fordi Capcom nytter fire ulike måter for å stoppe piratene, inkludert selskapets eget Anti-Tamper. I tillegg finner vi VMProtect, Denuvo SecureDLCv2 og Denuvo v18.

Det er mulig Capcom fjerner en eller flere sperrer nå som piratene har klart å lure seg rundt. Det har de nemlig gjort før ved å slette Denuvo fra Devil May Cry V og Resident Evil Village.

Uansett en suksess

Utviklerne er nok klare over at sperrer blir lurt før eller siden, men å stoppe piratkopieringen på lanseringsdagen er nok viktig, uten at vi har noen spesifikke tall. Capcom klarte å selge tre millioner kopier av RE 4 i løpet av kun to dager og fire millioner tidlig i april.

Vi belønnet RE 4 med 9,3 av 10 og konkluderte med at: “Resident Evil 4 er en fantastisk ny-versjon av klassikeren fra 2005 som er forbedret fra topp til tå, bortsett fra den flotte balansen og spillbarheten som originalen byr på.”

Annonse