Annonse


Denne TV-en er gratis – ser du hvorfor?

Hadde du tatt i mot en gratis 55 tommer TV?

55 tommer i bytte mot reklame – hadde du sagt ja?

Du tenker kanskje hva du må ofre for å få et produkt som vanligvis koster tusenvis av kroner? Om du tenker reklame er du inne på noe, men heldigvis vil det ikke være så irriterende som det hadde vært med en skjerm? Telly er selskapet som nå gir bort TV-er med to skjermer i USA – den nederste viser reklame. Selskapet er skapt av Pluto-medgründer Ilya Pozin. Pluto er gratis-TV og ble lansert i Norge i mai i fjor.

Tilbudet er aktuelt i USA der interesserte må laste ned iPhone- eller Android-app og svare på noen spørsmål for å optimalisere annonse-opplevelsen (les: at den treffer med korrekte produkter og tjenester i forhold til hvem som ser på.)

Reklame eller ei: en skjerm nummer to er en ganske smart løsning for program- og nyhets-informasjon.

Har store planer

Vi vet lite om TV-en utover at den måler 55 tommer har 4K-oppløsning og HDR i kombinasjon med fem høyttalere på undersiden. Tre HDMI-porter er også på plass og den er Android-basert. Den har også et kamera i front, men det er ikke et krav at man må åpne luken.

Annonse


Det opplyses om at sekundærskjermen kan gå i svart når man ser på film. Telly sier at verdien på TV-en er 10 000 kroner, og at planen er å sende ut 500 000 av dem senere i år. Deretter er planen å tilby enda større modeller.

Som nevnt er dette kun et tilbud i USA, men om det kommer hit, hadde du sagt ja takk?

Annonse