Beats Studio Buds + norge
Beats Studio Buds + koster 2390 kroner i Norge, men de kan ikke bestilles riktig enda.

Annonse


Dette koster Apples nye plugger i Norge

Apple sine nye Beats Studio Buds+ som vi har skrevet om flere ganger tidligere annonseres av selskapet allerede i morgen, 17. mai etter å ha lekket hos både Amazon og Best Buy.

Oppdatert, 17. mai, 16:17:

2390 kroner er prisen for “Beats Studio Buds +.” De kommer i gjennomsiktig, svart/gull og elfenben. Apple.no melder de kommer snart, men noen dato har vi ikke. I USA, Canada og Kina kan de bestilles i dag, så sendes de i morgen.

Beats Studio Buds + leverer kraftig, balansert lyd i en elegant design i lommeformat takket være en tilpasset akustisk plattform. Nyutviklede akustiske ventiler gir mer presis lyd og letter trykket forsiktig, så øreproppene er komfortable å ha i hele dagen. Hver ørepropp er utstyrt med en tolags transduser som flekser for å gi renere bass og ultralav forvrenging. Så uansett om du hører på musikk eller prater i telefonen, får du med Studio Buds + rik og omsluttende lyd uansett hvor du er.

Apple

Apple melder også at den “oppgraderte stemmesøkende mikrofoner i Beats Studio Buds + gir deg samtaler av høy kvalitet. De kraftige mikrofonene filtrerer aktivt ut bakgrunnsstøy for å gjøre stemmen din klarere og tydeligere.”

Annonse


Spesifikasjoner

  • Kjenn på det kraftige og balanserte lydbildet fra Beats sin tilpassede akustiske plattform
  • Aktiv støyreduksjon tilpasses til din personlige tilpassing, slik at du kan synke ned i musikken
  • Med Lydfremheving blander lytteropplevelsen seg med verden rundt deg
  • Opptil 36 timer med batteritid (9 timer fra øreproppene + 27 timer fra etuiet)
  • Bedre Apple- og Android-kompatibilitet med sammenkobling med et lite trykk og dypere økosystemintegrering³
  • Krystallklar lyd i telefonsamtaler takket være oppgraderte og stemmeforkuserte mikrofoner
  • Svette- og vannbestandige ørepropper (IPX4)
  • Fire ulike størrelser på de myke øreproppene gir en komfortabel og stabil passform og en akustisk forsegling for bedre lydkvalitet
  • Romtilpasset lyd for Dolby Atmos omgir deg med lyd
  • Utvidet rekkevidde og færre forstyrrelser med bransjeledende Class 1 Bluetooth
  • Etui i lommestørrelse med USB-C-tilkobling

Dette melder Apple om pluggene

Med et lite knappetrykk kan du velge mellom to dynamiske lyttemodus: å stenge verdenen ute eller slippe den inn. Aktiv støyreduksjon er utviklet for å kunne tilpasses til dine ører og nøytralisere uønsket ekstern lyd. Du kan lett bytte til Lydfremheving når du trenger å høre det som skjer rundt deg.

Med 36 timer total batteritid, inkludert 27 timer fra det elegante etuiet i lommeformat og opptil 9 timer fra øreproppene, kan du ta med deg Beats Studio Buds + overalt. Har du lite batteri? Fem minutter med Fast Fuel gir deg én time til med lytting, så du får mer musikk og flere podkaster og samtaler mellom ladingene.

Beats Studio Buds + har et robust sett med Apple- og Android-funksjoner, inkludert sammenkobling med et lite trykk og Finn enheten min.

Nye Beats-propper i flere farger og opp til 36 timer batterilevetid

Meldingen kommer fra Beats sin Twitter-konto: “i morgen 7 am PT.” Det er altså klokken 16:00. Proppene leveres i enten gjennomsiktig eller hvitt design, har opp til 36 timer batterilevetid, USB C, 3 x større mikrofoner og opp til 1,6 x mer ANC sammenlignet med Studio Buds lansert for to år siden.

Pris: rundt 1800 kroner omregnet fra dollar. Forvent rundt 2000 kroner her hjemme. De vil også kunne handles i svart og det følger med cs, s, m og l-propper.

Annonse