nintendo switch utdateert
Nintendo Switch var langt ifra full av rå kraft allerede i 2017. Det er på tide med en større ytelsesoppgradering, om ikke vil ikke Nintendo kunne tilby de nyeste spillene stort lenger.

Annonse


Sliter med Nintendo Switch

Vi har kjipe nyheter for dere Harry Potter-fans som foretrekker å spille Hogwarts Legacy på Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy lanseres til Switch 14. november

Om det er noen som faktisk vil foretrekke dette vil vi ikke få vite etter at spillet er lansert, og nå er datoen 14. november. Jepp: spillet ble først utsatt fra april til juli, og nå er det altså et vinteren 2023-spill etter at det først ble lansert på den gjeldende konsoll-generasjonen i februar, etterfulgt av forrige generasjons-lansering i mai. Spillet har tjent inn over 10 milliarder kroner siden den gang, så hverken Warner Bros. eller Avalanche lider.

Hogwarts Legacy er et stort spill på 70GB og Switch, en konsoll som ikke var den kraftigste da den ble lansert mars 2017, er garantert en utfordring for utviklerne hos Avalanche som har mye mindre kraft og RAM (4GB RAM er mindre enn mange iPhones) å boltre seg på. Studioet sier at de utsetter for å kunne gi spillerne den “aller beste opplevelsen.” Hogwarts Legacy er allerede verifisert til å fungere fint på Steam Deck.

I desember i fjor ble det ryktet at Nintendo kansellerte en Switch 1,5-oppgradering:

“LED-modellen ble lansert i oktober i fjor, og vi var stort sett positive til oppgraderingen i vår test. Men greia er, og det er jo ikke noe nytt, at Nintendo egentlig hadde planlagt en større oppgradering.

Annonse


Nå mer eller mindre bekreftes det at Nintendo hadde planer om en større oppgradering, altså også av ytelsen, enn hva som ble resultatet med ny skjerm og bedre kickstand.”

Det er foreløpig ingen indikasjoner på en ny konsoll i år. Det siste ryktet peker på en lansering tidlig våren 2024.

Annonse