pixel tablet norge
Pixel Tablet leveres med dock og kan bestilles nå med levering neste måned.

Annonse


Dette koster Google Pixel Tablet og Pixel 7a i Norge – du kan bestille nå

Google har endelig annonsert sine nye produkter for Norge: Tablet og Pixel 7a. Fold (1799 dollar) er ikke aktuelt for oss enda. Vi får håpe på en lansering om ikke lenge.

Pixel Tablet

La oss ta for oss 11-tommer nettbrettet først. Vi har jo allerede fått vite spesifikasjonene, så hva er prisen? Ikke 5300 kroner som i USA (uten mva.), men langt dyrere 7390 kroner per Googles norske nettbutikk. Brettet leveres med dock og kan forhåndsbestilles nå. Leveringen skjer 20. juni og vil også være tilgjengelig butikker.

Med en 11-tommers skjerm og fire innebygde høyttalere med krystallklar lyd, er nettbrettet perfekt til underholdning. Pixel-nettbrettet ser og føles fantastisk ut – med sine friske farger (Porcelain og Hazel) og avrundede kanter. I tillegg er aluminiumskabinett dekket med nanocoating, noe som gjør det lett å gripe.

Google

En rekke apper er optimalisert for brettet, noe som har vært et problem med Android-brett lenge:

“Over 50 Google-apper er optimalisert for Pixel Tablet, inkludert Google Meet. Google Meet justerer lysstyrken raskt mens du beveger deg rundt, og bringer for første gang HD-videosamtaler til et nettbrett – slik at du ser ut på ditt beste uansett hva du gjør. Du kan til og med legge til litt moro til videosamtalene dine med 360-graders, tilpassede bakgrunner å velge mellom – som strender og futuristiske byer – og bakgrunnen vil justere seg når du beveger deg eller endrer posisjon. Videochattene dine er alltid optimalisert for hvor du er og hvordan belysningen er, takket være vår nyeste kamera-AI-teknologi og Tensor G2”

Apper også optimalisert for den større skjermen:

“Vi har samarbeidet tett med Android-teamet slik at appene du bruker – som YouTube, Gmail med mer – ser bedre ut og er lettere å bla gjennom på den store skjermen. Ikke sikker på hva du skal se? Pixel Tablet kommer med Google TV-appen, som er optimalisert for en større skjerm slik at du alltid kan finne noe å se på.”

Annonse


Dock-en:

“For å gjøre nettbrettet til en nyttig del av hjemmet ditt, er det sammenkoblet med en dokk som både tilbyr lading og høyttalere. Dokken holder nettbrettet fulladet og har høyttalere med fire ganger så mye bass som Pixel-nettbrettet alene med lyd som fyller rommet. Når nettbrettet er i Hub-modus, blir det til en nyttig enhet du kan bruke til og med håndfri. Bruk den til å styre smarthjemmet ditt, spille av musikk eller underholdning, som en stemmeaktivert hjelper eller en digital fotoramme.”

Spesifikasjoner

Pixel 7a

La oss gå rett på sak da spesifikasjonene til denne også er lekket: “Pixel 7a vil være tilgjengelig i hyllene fra og med i dag fra 5490 NOK hos Google Store, Elkjøp, Telenor og Telia.”

“Det tilpassede Pixel-batteriet kan vare i over 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.”

Telefonen er utstyrt med flere av funksjonene fra Googles toppmodeller, som nå er tilgjengelig i en A-serie telefon for første gang, også i Norge. Dette inkluderer Face Unlock, 8 GB RAM, en 90Hz-skjerm og trådløs lading

Google

Oppgradert kamera

“Med oppgraderingen av Pixel 7a sitt kamerasystem kan enda flere få gleden av kameraets gode egenskaper. Nå kommer telefonens hovedkamera med en 72 prosent større sensor enn Pixel 6a. I tillegg har den et helt nytt 13 megapikslers ultravidvinkelobjektiv, slik at du kan få enda mer ut av bildene dine. «Night Sight» fungerer også dobbelt så raskt som på Pixel 6a, og du kan til og med ta opp 4K-video med det nye 13 megapikslers frontkameraet.”

Spesifikasjoner

“Tensor G2-brikken er utviklet av Google og gjør Pixel 7a raskere, sikrere og mer effektiv.1 Det er den samme brikken som i Pixel 7 og Pixel 7 Pro, med mer avansert AI fra Google, bedre lyd i telefonsamtaler, lang batterilevetid og fantastisk bilde- og videokvalitet.”

Annonse