nye apple beats propper og hodetelefoner
Apple skal trolig lansere nye Beats propper og hodetelefoner neste uke.

Annonse


Apple-lanseringene kan skje allerede neste uke

Nye Beats Studio Buds+ er for lengst avslørt i Apples iOS beta-kode.

Nye Beats-propper og hodetelefoner avslørt i iOS igjen

Den siste informasjonen fikk vi på tampen av april, inkludert en pris på rundt 2000 kroner og batterilevetiden: “Pluggene får opp til 36 timer batterilevetid og lades med USB C. Batterilevetiden er en økning fra 32 timer som i dagens modell. Samtidig er designet på elementene oppgradert og mikrofonene er tre ganger større. Også trykksystemet mot ørene er forbedret i den nye versjonen

Amazon-oppføringen, som nå er fjernet, avslørte også 1,6 ganger bedre ANC og opp til 2 x bedre omverden-lyd. Funksjoner som automatisk skifte mellom enheter, Hei Siri og en-knapp-paring er forbedret og Hvor er?-støtte er på plass om man skulle miste dem.”

Kommer samtidig med iOS 16.5?

Men det kommer mer, og det i form av Beats Studio Pro over-øret-hodetelefoner. Lanseringen av disse skal nok også skje i løpet av mai – kanskje samtidig som Apple lanserer iOS 16.5 neste uke? Det høres ikke helt feil ut, og da vil vi tro de nye proppene kommer samtidig.

Annonse


Det er for øvrig nettopp denne versjonen i RC-utgave som nettopp ble lansert testere, som bekrefter produktet. I tillegg kan 9To5Mac sine kilder bekrefte forbedringene som kommer.

Per dem forbedres ANC-en og omgivelseslydmoduset. Apple har også valgt å inkludere egendefinert “Spatial Audio.” Det er også grunn til å tro de utstyres med USB C og en spesial-designet Beats-brikke. Fra før av tilbyr Apple Beats Solo3 til 2300 kroner og Beats Studio3 til 4000 kroner. Det er ikke kjent om de nye erstatter Studio3 eller ikke.

Annonse