ios 16.5-datoen bekreftet
Apple fokuserer på Pride med 16.5-lanseringen av iOS og watchOS.

Annonse


Apple bekrefter lansering neste uke

“For å feire den pågående bevegelsen for å beskytte og fremme likestilling for LHBTQ+-samfunn rundt om i verden, introduserer Apple et nytt Pride Edition Sport Band akkompagnert av en matchende urskive og iOS-bakgrunn,” innleder Apple i pressemeldingen.

Apple har ikke avslørt dato

Kravet er at Watch har installert watchOS 9.5 som lanseres neste uke. Bakgrunnen krever i så måte også nye iOS 16.5 som også lanseres neste uke. “Pride Edition Sport Band” kan bestilles fra Apples nettbutikk 23. mai og er tilgjengelig i 41mm og 45mm-størrelser. Minstekravet er Watch Series 3 eller nyere.

Andre nyheter i iOS 16.5 er:

  • Sports-fane i Apple News
  • Video-opptak av skjermen med Siri

Vi forventer også stabilitet, ytelse og sikkerhetsfeilrettinger.

Annonse