telia mest solgte bruktmobiler første kvartal 2023
iPhone 11 er den mest populære på Telias liste over de ti mest solgte mobilene som ikke inneholder en eneste Android.

Annonse


Det finnes ikke annet enn iPhone på denne listen

“Salget av brukte telefoner holder seg relativt stabilt mot samme periode i fjor,” melder Telia og peker på at Apple totalt dominerer salget av brukte mobiler. Mildt sagt.

iPhone 11 den mest populære bruktmobilen

For de ti første plasseringene på topp-ti-listen er iPhone. Betyr det at…? Korrekt: det er ikke en eneste konkurrent å finne på listen over brukte mobiler Telia har solgt i år. “Apple iPhone 11 er den mest populære brukte telefonen i første kvartal. Videre tapetserer ulike modeller av iPhone 13-serien topp 10-listen, og hele seks av ti telefoner støtter 5G,” skriver Telia.

Salget av brukte telefoner i første kvartal var på rundt samme nivå sett mot samme periode i fjor.

Telia

Pro Max på 10.

– Med Apple sin sterke markedsposisjon er det naturlig for mange nordmenn å velge dem når de kjøper en brukt telefon til seg selv eller sine nærmeste, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Samsung havnet denne gangen rett under topp 10, men vi forventer at de kommer sterkere tilbake da vi tilbyr mange brukte telefoner fra selskapet. Vi jobber samtidig kontinuerlig og iherdig med å få opp tilbudet av denne type telefoner på tvers av merkenavn.

Telia tilbyr også en rekke Samsung-mobiler som Galaxy S10+, S21+ og S21 Ultra. Som påpekt av Telia klarte Samsung nesten å karre seg inn på tiende-plass. Kanskje i sommer?

Apples mest solgte bruktmobiler hos Telia årets første kvartal:

1. iPhone 11
2. iPhone 12
3. iPhone 13
4. iPhone SE (2nd gen)
5. iPhone 12 Pro
6. iPhone 8
7. iPhone 13 Pro
8. iPhone XR
9. iPhone 11 Pro
10. iPhone 13 Pro Max

Annonse