starfield xbox-event
Det knyttes enorme forventninger til Starfield som lanseres senere i år. I juni får vi se mer og kanskje få vite om det blir så bra det må.

Annonse


Nå står alt på denne datoen og dette spillet

11. juni er Xbox sin sommer-fest, men det er det som skjer etter selve eventet som er mest spennende.

19:00 Søndag 11. juni må du følge med hos ITavisen

For Bethesda skal avsløre mye mer gameplay fra Starfield som lanseres 6. september etter en utsettelse og to. Microsoft sier at vi bør følge med for å få med oss et noen overraskelser og noen første sniktitt på kommende spill fra selskapets interne studio “og våre mange kreative partnere i hele verden.”

Dette er dagen spillere har ventet for å se hva som kommer til Xbox, PC og Game Pass, uttaler Microsoft, og setter listen litt høyt. De kan innfri med Starfield, og er avhengig av det i større grad, men vi håper samtidig på flere AAA-spill fra selskapets interne studioer – det er manko på skikkelig gode, eksklusive, Xbox-opplevelser.

Microsoft er i enda større grad avhengig av at Starfield blir en hit

Uansett er det knyttet enorme forventinger fra Bethesdas Starfield som sjef Todd Howard har omtalt som “Skyrim i rommet.” Fallout 76 var ingen suksess, og det er lenge siden Skyrim – spillet er jo 12 år. Det er aldri betryggende at spill utsattes flere ganger og Starfield ble utsatt tre ganger, sist i mai i fjor: “Planen var å lansere 11. november i år – nå er planen å lansere spillet i første del av 2023.”

Starfield er det første nye universet på 25 år fra Bethesda Game Studios, de prisbelønte skaperne av The Elder Scrolls V: Skyrim og Fallout 4. I dette neste-generasjons-rollespillet satt blant stjernene kan du lage hvilken som helst karakter du vil og utforske med enestående frihet. Ved å utnytte kraften til neste generasjons-teknologi og bygget på den helt nye Creation Engine 2, tar Starfield deg med på en reise gjennom verdensrommet mens du søker svaret på menneskehetens største mysterium.

Xbox

Også Redfall fra partner Arkane ble utsatt, men ble lansert denne uken til langt fra overveldende positive tilbakemeldinger. Enda mer står derfor på Starfields skuldre nå som Storbritannia har sagt nei til Microsofts oppkjøp av Activision/Blizzard. Microsoft har anket avgjørelsen.

Annonse