nye steam våren 2023
"Denne oppdateringen har også målrettede forbedringer til det visuelle og brukervennligheten i hele Steam – vi har gått gjennom og oppdaterte dialogvinduer, menyer, skrifttyper og farger. Hovedfeltet i Steam, innstillinger og spilltjenerleseren er bare noen få eksempler på steder med fornyet grensesnitt," forklarer Valve om nye Steam som for tiden beta-testes.

Annonse


Se hva Valve gjør med Steam

Valve fortsetter å gjøre stor forbedringer med Steam både med nye funksjoner og et oppgradert grensesnitt som ser langt bedre ut – det inkluderer innstillingene.

Det er mye nytt

“Noen av de største endringene i denne oppdateringen er ikke synlige med en gang. Mye av arbeidet gikk ut på å endre hvordan vi deler kode på tvers av Steam-klienten, Big Picture-modus og Steam Deck. Disse endringene betyr også raskere implementering og iterasjon av nye funksjoner. Et eksempel på dette er den nye oppdateringen med overføring på lokalt nettverk, som ble gitt ut samtidig i Steam-klienten og Steam Deck,” meldte Valve på tampen av april.

Innstillingene. Bilde: ITavisen

Nesten alt er forbedret

Da stor-oppdaterte de beta-versjonen (meld deg på) med et nytt grensesnitt når man spiller, inkludert en notatblokk som sky-synkroniseres.

Vi har overhalt spilloverlegget fullstendig. Det ble opprinnelig laget for å være en rask måte å snakke med venner og sjekke spillrelaterte spørsmål eller innhold, og nå har vi bygget et helt nytt brukergrensesnitt, som har nye hjelpemidler og bedre tilpasningsmuligheter. Denne oppdateringen har også målrettede forbedringer til det visuelle og brukervennligheten i hele Steam – vi har gått gjennom og oppdaterte dialogvinduer, menyer, skrifttyper og farger. Hovedfeltet i Steam, innstillinger og spilltjenerleseren er bare noen få eksempler på steder med fornyet grensesnitt.

Valve

Annonse