oneplus pad kommer i april
OnePlus lanserer Pad i Storbritannia i løpet av våren/sommeren. Når produktet eventuelt kommer til Norge er ukjent.

Annonse


OPPDATERT: “OnePlus Pad” lanseres i Norge denne datoen og dette er prisen

OnePlus har avslørt at deres første nettbrett, Pad, kan forhåndsbestilles i Storbritannia og USA i april.

Oppdatert, 28. april, 21:17:

OnePlus Pad lanseres 18. mai i Norge per Proshop som også har priser. Vi har ikke sett produktet i andre nettbutikker utover deksler hos Elkjøp. 128GB/8GB RAM-modellen koster 5990 kroner, OnePlus Pad Magnetisk tastatur 1790 kroner og OnePlus Pad Folio-cover 699 kroner.

Kjapp-lading og Dimensity 9100

Med andre ord vil det drøye før brettet kommer til Norge, og prisen er heller ikke kjent i noen av landene.

Annonse


Brettet har et stort batteri og selvsagt kjapp-lading (66 w – 60 minutter lading kan gi 86 prosent batterilevetid fra 0 prosent) som OnePlus er kjent for.

“Med optimaliserte maskinvare- og programvarefunksjoner er OnePlus Pad ideell for multitasking. OnePlus Pad drives av det nyeste Dimensity 9000-chip-settet, den første mobilbrikken med en Cortex-X2-kjerne med en hastighet på opptil 3.05 GHz.

Dimensity 9000 er en high-end SoC produsert ved hjelp av TSMC N4 (4nm klasse) produksjonsprosess, basert på Arms nyeste V9-arkitektur, som gir en ytelsesfordel på 35  prosent og 37 prosent større energieffektivitet enn Dimensity 9100,” skrev vi om brikkesettet tidlig i februar da det ble offisielt, etter en lekkasje.

Vekt: 552 g.
Pad har fire høyttalere med “Omnibearing Sound Field”-teknologi fra OnePlus.
Multitasking med Android 13.

Tykkere enn iPad Pro, men opp til 30 dager standby

Cnet har testet brettet på Mobile World Congress og uttaler de liker hvordan det ligger i hendene. “Brettet føles tynt, men er faktisk litt tykkere enn iPad Pro med 6,54 mm.” Dette mot Apples iPad Pro 11″ sine 5,9 mm og 12 tommerens 6,4 mm.

Det er også verdt å merke seg at skjermformatet er på ikke-tradisjonelle 7:5. Panelet har 144Hz-oppdatering (i godkjente apper – når man blar stopper den på 120Hz) og støtter Dolby Vision HDR.

Pennen heter OnePlus Stylo.
Brettet har 8GB RAM og opp til 16GB RAM i visse regioner.

Annonse