cybertruck ser rar ut
Ser rett og slett produksjonsmodellen slik ut, er det en EU-modell eller en bilde-illusjon? Bilde: ajaysns/Reddit

Annonse


Designet får fansen til å rynke på nesen

Er det en illusjon bildene serverer oss, er det sola? Uansett ser Cybertruck merkelig ut i nye bilder fra California.

Ser den ikke litt… rar ut?

Det har nemlig dukket opp bilder på Reddit som viser en Cybertruck med det som ser ut som en mye mindre front. Så stor ser endringen ut til å være at designet blir i ubalanse med lite der fremme, og mye bak føreren som ser ut til å ha veldig god utsikt. Det er flere bilder, og samtlige er bilde av bilens venstre-side sett fra førerens perspektiv. Det som taler for er at det er litt ulikhet i vinklene: er dette en bilde-illusjon er det en god en.

Bilde: ajaysns/Reddit

Er det beste utfallet dette er Europa-modellen?

Det nevnes at designet kanskje er for en kommende EU-modell, men det synes vi høres merkelig ut. Sist gang Musk snakket om bilen og Europa var at de skrotet planene om å krympe den. De ønsket ikke å fjerne mer masse fra bilen, og endte derfor i stedet med å droppe hele regionen. Det kan være flere årsaker. Det store designet i trange europeiske gater, spesielt i storbyer, ville trolig gjort det umulig for bilen å komme frem flere steder. Å måtte varsle om det i kart-appen er dårlig PR.

I andre Tesla-nyheter er det kjent at selskapet skal ha en slags lanserings/produksjons-event i sommer. Masseproduksjonen av stor skala ventes å starte neste år.

Bilde: ajaysns/Reddit
Bilde: ajaysns/Reddit

Annonse