magi ai i google-søk
Google skal ha reagert med panikk da Samsung i mars skal ha vurdert å endre standardsøkemotor i sine mobiler til Microsoft Bing. Google skal allerede 10. april være klare til å vise frem Magi AI-søk i søkemotoren.

Annonse


Google skal ha reagert med panikk

Samsung viser visstnok interesse for Microsoft Bing nå som søkemotoren har OpenAIs GPT.

“Panikk”

Dette skal ha utløst full panikk hos Google som får 31 milliarder kroner årlig fra Samsung for å ha søkemotoren som standard. Samsung skal ha vurdert skifte i mars, men samtaler mellom alle de tre selskapene skal fremdeles være aktive i sine respektive kanaler.

Selv om selskapet ikke skal ha konkludert den ene eller den andre veien, skal Google ha økt sitt fokus på AI-tjenester i sin egen søkemotor noe vi allerede har hørt hint om.

“Magi” AI-søk i Googles søkemotor skal avsløres 10. mai

Visstnok skal Googles integrasjon av AI i egen søkemotor være kalt “Magi.” Per Google-sjefens utsagn tidligere i april, er det ikke lenge til funksjonene kommer på plass – trolig er både Microsoft og Samsung pådrivere eksternt for at Google øker integrasjons-takten.

Per NYT-artikkelen vet vi mer om hvordan “Magi” fungerer med annonser. De skal mikses inn med søkeresulatene om det er søk etter kjøp som elektronikk, spill og fly-billetter. Visstnok skal AI-integrasjonen avsløres 10. mai på Google I/O. Det er nok samme dag selskapet endelig lanserer Pixel Tablet.

Annonse