1080p høyere bitrate youtube premium
YouTube gjør det de kan for å overbevise om å punge ut hver måned for tjenesten. SharePlay til iPhone og bedre 1080-kvalitet er noen av tingene de håper frister.

Annonse


Nå blir YouTube bedre, men kun om du betaler

YouTube har avslørt en rekke forbedringer for betalende Premium-kunder.

Forbedret 1080p koster penger

Vi har allerede skrevet om et forbedret 1080p-modus, og nå er det offisielt at denne oppløsningen med høyere bitrate kommer til iPhone. YouTube varsler samtidig at de skal teste det samme i nettleseren. Men det er mer for de som betaler for en reklamefri opplevelse.

Selskapet tester nå endelig et køsystem også til mobiler og nettbrett. Den største funksjonen er nok SharePlay i iOS (kommer om noen uker) slik at man kan se sammen med andre og ditto samme funksjonalitet til Android med “Meet Live Sharing.” Med sistnevnte kan man se Premium-innhold med andre som ikke betaler.

Se sammen kommer også snart til iOS.

Gjør det lettere å titte på tvers av enheter

Video-tjenesten gjør det også enklere å hoppe inn i samme klipp når man går fra en enhet fra en annen, som fra laptopen til nettbrettet, eller mobilen til PC-en. Dette er nå støttet på Android, iOS og nettet. Dette er også en funksjon for betalende.

Smarte nedlastinger er også forbeholdt Premium. Funksjonen laster automatisk ned anbefalt innhold når man er tilkoblet WiFi.

Annonse