Bilde: Mike Atkinson/Twitter

Annonse


Stjal Apple-produkter til 5,2 millioner kroner gjennom toalett-veggen

Tyver stakk av med Apple-produkter til en verdi av 5,2 millioner kroner, og de gjorde det på Shawshank Redemption-vis iLynnwood, Washington.

Politiet ønsker ikke frigi overvåknings-film

Du vet, i den fengsels-filmen der hovedkarakteren hakker løs i lang tid, og strør avfallet i luftegården. I denne operasjonen var det ikke snakk om dager, for politiet sier at det var profesjonelle som utførte dette stuntet. Det ble nemlig ikke lagt igjen noen finger-merker fordi tyvene brukte hansker.

De klarte dessuten å stikke av med over 400 iPhones, Watches og iPad-er – ingen Mac-er ble tatt. Det gir mening: de er store og kan ha mindre verdi enn en iPhone, spesielt en 14 Pro Max med 1TB lagringsplass.

Tror medarbeider er involvert

Politiet undersøker fremdeles saken, men det er kjent at tyvene kom seg inn fra en kaffe-butikk som deler bygningsmasse med Apple-butikken. Derfra ble det boret. Mike Atkinson, sjef for kaffe-butikken, sier at han mistenker det er noen som jobber i en av butikkene som var med på tyveriet da de kjente butikkene godt nok til å være ferdig på under 15 minutter.

Annonse