asus rog ally
Vi kjenner ikke til Asus ROG Ally, når eller hvor den lanseres og heller ikke alle spesifikasjonene. Men 120Hz har den, samt RDNA 3 og Windows 11.

Annonse


De lover den ikke er aprilsnarr

Asus ROG Ally er selskapets svar til Valve Steam Deck og en rekke lignende håndholdte spillmaskiner med Windows som har tatt av de siste årene takket vært kompakte og kraftige brikkesett.

Kjapp skjermoppdatering

Asus er ikke helt klare til å snakke om alt enda – dette selv om produktet allerede er lagt opp på den amerikanske stor-kjeden Best Buy.

Dave2D har dog klart å skrape samme noe mer informasjon utover at den kjører Windows 11. Vi har her et 16:9-panel, 500 nits skjermlysstyrke og 120Hz-skjermoppdatering.

RDNA 3

Som vanlig er det en AMD Ryzen APU (spesial-designet for Ally) på innsiden med 4 nm. og RDNA 3 GPU. Prisen skal være “veldig konkurransedyktig,” men det er også alt vi vet om akkurat den delen.

Annonse


Noe annet interessant er at enheten kan kobles til Asus ROG XG, en ekstern eGPU. På den måten kan man koble enheten til en større skjerm og spille med langt høyere oppløsning.

Vi regner med Asus kommer til å annonsere alt veldig snart, spesielt fordi produktet allerede er listet på Best Buy.

Annonse