Annonse


Sonys nyeste propper er her, og vi har prisen

Sony har avslørt WF-C700N trådløse propper med støykansellering.

Mener proppene er ekstra komfortable og stabile

Selskapet har fokus på at de er komfortable, har en stabil passform og “oppslukende lyd”. Selskapet har også annonsert WH-1000XM5 i fargen “midnattsblå.”

Sony har designet WF-C700N ved å se på omfattende øreformdata som er samlet inn helt siden de introduserte verdens første in-ear hodetelefoner i 1982, samt evaluering av følsomheten til ulike typer ører. WF-C700N kombinerer en form perfekt matcher det menneskelige øret med ergonomisk overflatedesign for en mer stabil passform, slik at du kan lytte lenger uten å trenge pause.

Sony

1300 kroner

Proppene har Adaptive Sound Control som justerer innstillingene for omgivelseslyd avhengig av hvor du er og hva du gjør samt  “Digital Sound Enhancement Engine” som oppskalerer lyden. De har også “Wind Noise Reduction Structure.”

Når det kommer til batterilevetid leverer proppene opptil 15 timer IPX4-vanntette (Sony: “Beskyttelse sikret mot vannsprut fra alle vinkler, unntatt lydrøret (lyduttaket) til hodetelefonene. Ladeetuiet er ikke vanntett”). Kobling til to enheter er også støttet.

Priser og tilgjengelighet:

  • WF-C700N er tilgjengelig fra april 2023 til en pris på omtrent 1300 kroner
  • WH-1000XM5 Midnight Blue er tilgjengelig fra april 2023 til en pris på omtrent 4500 kroner

Annonse