youtube tv øker prisene
Amerikanske kunder raser etter at YouTube TV igjen skrur opp prisene og dropper den offisielle baseball-ligaen.

Annonse


Får komplett pris-sjokk av dette

YouTube TV startet opp i 2017 som et kabel-kutter-alterantiv til en lav pris.

YouTube TV nærmer seg 800 kroner måneden

Tjenesten startet opp i USA til 35 dollar den gang for seks år siden. Deretter i 2020 økte de prisen med 15 dollar. Nå varsles det nok et prishopp fra 65 dollar til 73 dollar hver eneste måned. Altså har prisen i løpet av seks år økt fra 160 kroner, omregnet fra dollar med dagens kurs, til svimlende 784 kroner.

For prisen får kundene 117 kanaler med seks kontoer per husstand, ubegrenset med DVR-opptak og on-demand-innhold.

“Økte kostnader”

Det er ingen måte å servere en slik kalddusj til kundene på en måte som ikke gjør folk irriterte eller forbannet, men YouTube prøver:

Annonse


“Ettersom innholdskostnadene har økt og vi fortsetter å investere i kvaliteten på tjenesten vår, vil vi justere månedskostnaden vår.”

De har også kuttet prisen på noe, mer om det under.

Mangler baseball

Videre forklares det at nye kunder får denne prisen nå, mens eksisterende betalende får servert prisøkningen 18. april. Samtidig gjør de litt for et plaster på såret: 4K Plus-pakken senkes fra 20 dollar til 10 dollar i måneden. Det er da noe, selv om man nok føler 4K bør være standard.

For amerikanske baseball-fans er prisøkningen ekstra vanskelig å fatte da YouTube TV droppet MBL forrige måned. Som regel er det jo direkte-sport som koster mest.

Annonse