bedre siri oppdaget tvos
Apple tester forbedret Siri i tvOS. Hvor lang tid de vil teste før Siri blir vesentlig bedre, er ikke kjent.

Annonse


Apple tester en ny generasjon

9To5Mac har oppdaget noe interessant i tvOS av alle ting.

Tester først på tvOS

For Apples TV-OS er langt fra det mest spennende. Ikke bare har det skjedd nærmest null med grensesnittet og funksjoner, men det lekker tradisjonelt ingenting fra denne koden. Til nå.

For Apple-bloggen har funnet en ny språk-modell med nye funksjoner. Kodenavnet er “Bobcat” og Apple startet å teste det første med tvOS 16.4, i det minste åpent. Teknologien vil finne sin vei til de andre OS-ene og produktene for å forbedre Siri.

Backet opp av NYT-reportasje

Slik det er nå bruker Apple kun språk-modellen til å fortelle vitser, men nå skal selskapet ta den helt ut og prøve seg med timere også.

Annonse


Som vi skrev da vi rapporterte om The New York Times sin reportasje om Siri, så er assistenten langt fra smart, i det minste var den ikke det tidligere:

“John Burkey snakket med The Times. Som tidligere Apple Siri-utvikler i 2014 har han kjennskap til produktet får andre har. Ifølge Burkey var plattformen så dårlig kodet at det tok uker å legge til grunnleggende funksjoner.”

Samtidig kan 9To5Mac bekrefte det som også ble avslørt i NYT-artikkelen at Apple jobber med en avansert språkmodell. Visstnok jobber ikke Apple med en ChatGPT-rival, men i det minste er det store muligheter til endelig å løfte opp Siri til et akseptabelt nivå.

Annonse