microsoft skal ha pirataktivert windows 10
En sør-afrikansk data-ekspert delte et skjermbilde som viser at Microsoft visstnok pirat-aktiverer Windows 10.

Annonse


“Her piratkopierer Microsoft Windows 10”

Endelig har det skjedd: Microsoft har piratkopiert sin egen programvare, for en kunde.

Brukte tusenlapper på Windows 10

Det er @TCNOco på Twitter som melder om at det hele startet da Windows 10-nøkkelen handlet på Windows Store ikke fungerte. Etter at vedkommende tok kontakt med første Windows-supportnivå, ble saken eskalert.

Og det er da det begynte å bli moro. For personen på andre siden gjorde noe helt spesielt per TCNO/TroubleChute: de brukte piratprogramvare for å tvinge gjennom aktivering av OS-et kunden brukte 2000 kroner på “for flere år siden.”

“Aktiverte nøkkel på piratvis”

Utvikleren av hacken bekreftet selv at programvaren er ulovlig, og at det er andre gang personen hører om at Microsoft bruker piratvare for å gjøre det enklere for alle parter etter en fresh installasjon.

Jeg kan ikke tro det. Min offisielle Microsoft Store Windows 10 Pro-nøkkel kunne ikke aktiveres og support kunne ikke hjelpe meg i går. I dag eskalerte saken. Den offisielle Microsoft-støtten (ikke svindel) logget på med Quick Assist og kjørte en kommando for å aktivere Windows.

BRO, DET ER EN HACK!

TCNO/TroubleChute

At kunden ikke ønsket å være pirat, men at Microsoft ender opp med å måtte være det av praktiske årsaker, er morsomt.

Annonse