tesla cybertruck
Tesla Texas søker medarbeidere for å være klare til produksjonsstart av Cybertruck i sommer. Brorparten av de første som bestilte en får neppe sin før neste år.

Annonse


Nå er Tesla snart klare

Det har tatt lang tid med Cybertruck som med alle Teslas prosjekter.

Nye detaljer avslørt før produksjonen starter

Elon Musk lovte nylig at produksjonen endelig skal starte opp sommeren i år. Samtidig er det ikke forventet at masseproduksjonen kommer i gang før neste år. Det vil ta tid å finjustere produksjonsbåndet og optimalisere prosessen.

Fra før av har Tesla flyttet utstyr til Gigafactory Texas der produksjonen av det store personbilkjøretøyet starter.

Det er nylig avslørt Cybertruck får fem og ikke seks seter. Det skal også være slik at bilen får 18″ skjerm i front og en mindre skjerm bak som nye Model X og S. Tesla skal også ha krympet Cybertruck med rundt fem prosent siden offentliggjøringen i 2019.

Trenger en god del mer hjelp fremover

Men Tesla de girer opp for å stå parat med de korrekte medarbeiderne, og hyrer derfor de som trengs for de første produksjonsbilene i Texas. Cybertruck er foreløpig i forhåndsproduksjonsbeta, men med kun måneder før produksjonsstart er det ikke mye tid igjen.

Annonse


Selskapet har derfor annonsert syv nye jobber for lakkering av visse steder på bilen. Mesteparten er jo dekket av rustfritt stål.

Videre søker Tesla å fylle fire nye stillinger for produksjon av rammen/kroppen til bilen. Dette i til tillegg til seks mellomleder-jobber.