pixel fold på toget
Dette skal være Googles brettemobil "Pixel Fold" som kanskje avsløres 10. mai. Bilde: onetaketeo/Reddit

Annonse


Gjør alt for å skjule den

Googles Pixel Fold nærmer seg trolig avduking. Det er naturlig det skjer på I/O som i år er 10. mai.

Brett og brettemobil i mai?

Som vi nevnte i går skal Google snakke om AI, Bard (ChatGPT-rivalen), Android 14, men også maskinvare. Det er veldig sannsynlig de endelig skal avsløre alt om Pixel Tab, inkludert spesifikasjoner, priser og lansering. Det er en annen enhet som også må avsløres i større grad før lansering, og det er brette-mobilen Pixel Fold.

Nå vet vi ikke at det er navnet, Google har jo ikke snakket om noe slikt enda, men det har vært ryktet en slik enhet lenge. Dessuten er det naturlig at forvalterne av Android er de som lager “nye” design for å bevise at programvaren kan smelte sammen med to eller flere skjermer.

Må testes i praksis

Kjente mobil-lekkasjer har tidligere skjedd på barer (iPhone 4) og i en taxi (Pixel 3 XL). Den gang var det medarbeidere som glemte enheten sin. Denne gang, om det stemmer, er det ikke samme skjebne som har møtt medarbeideren, men resultatet er i så fall det samme.

Annonse


For om dette stemmer har Google gitt medarbeidere en Pixel Fold for å teste en rekke steder, inkludert på toget.

En person skal ha klart å knipse flere bilder av det som skal være Googles brette-mobil på toget i New York City. Det er vanskelig å se dette er en brette-mobil. Det som peker i retning på at dette er en ikke-lansert enhet, foruten at vedkommende er i NYC, er at mannen holder i den på en måte slik at designet ikke avsløres.

Se bildene

Personen ser på et videoklipp på en av skjermene i landskapsmodus for ikke å røpe designet.

Dette er et svakt bevis, men vi tipper likevel det er korrekt. At de tester den i mars ute i feltet før mai-avsløringen gir mening. Hadde ikke dette timet opp mer korrekt med I/O-messen hadde bildene vært av svakere bevis-karakter.

Lekkeren omtaler skjermen som med smale rammer, at enheten er mørk blå/svart og at personen er “overrasket over hvor tynn mobilen er.”)

Annonse