the finals beta
Lanseringen av The Finals skal skje i år, men ingen dato er kjent. Denne beta-perioden, der man må be om tilgang, varer til 21. mars.

Annonse


VI SPILTE: Battlefield-folkenes nye kan bli det store

Embark Studios (etablert november 2018) består av folk som tidligere har jobbet med Battlefield-serien.

Kan de levere der Battlefield 2042 feilet?

Det er tidligere EA-sjef, svenske Patrick Söderlund, som startet Embark.

Det er derfor høyere forventinger til spillet enn fra andre ferske studio som ikke har lansert noe før.

The Finals har fått gode kritikker fra personer som allerede har hatt tilgang tidligere. Den lukkede beta-en starter i dag og holder det gående til 21. mars. Beta-en er forbeholdt PC, men spillet lanseres også til Xbox Series X, S og PS5.

“The Finals sitt gameplay ser uendelig kaotisk ut, der man flakser og hopper fra den ene høyden til den andre. Hoved-moduset til spillet er der 12 spillere med fire lag på tre hver må kjempe over bokser med penger – de med flest penger når tiden er over, vinner,” skrev vi om The Finals i september i fjor.

Annonse


Se oss spille tre timer av The Finals her:

Fiendene tåler mye

Det er en langt høyere TTK (Time To Kill) i dette spillet sammenlignet med Call of Duty, samtidig som man kan ødelegge store deler av kartet.

Embark mener sågar at teknologien er så imponerende at de ikke tør snakke om den før lanseringen. Utfordringen med mye fysikk er at alt som skjer, hver lille del som sprenges i filler, må synkroniseres korrekt hos alle spillerne. Embark sier de har funnet ut hvordan de skal gjøre det, og vi kan ikke vente med å finne ut hvordan.

ITavisen, 29. september 2022

Beta-en har to kart, Seoul i Sør-Korea og den franske Riviera, Monaco.

Du kan fremdeles be om tilgang til den lukkede beta-en om du logger inn på Steam og melder din interesse, i tillegg kan man laste ned Steelseries GG og få tilgang til betaen – kodene ligger i “giveaways” fanen.

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse