windows 11 moment 2 og 3
Før Microsoft velger å stor-forvandle Windows kommer det minst to nye funksjons-oppdateringer kalt Moment 2 og 3.

Annonse


Slik blir nye Windows 11

Microsofts større funksjons-oppdateringer til Windows 11 er døpt “Moments.”

Moment 3 kan komme i mai

Nå skal Moment 3-oppdateringen være rett rundt hjørnet, i det minste for de som tester Windows 11 beta. Det vil samtidig si at det ikke vil ta så veldig lang tid før “Release Preview” får teste, og etter det bare noen uker før Microsoft ruller ut oppdateringen for alle.

Vi har allerede skrevet om at Windows 11 får integrert RGB-kontroll, og dette er trolig myntet på Moment 3. En annen forbedring er støtte for direkte-oversettelser av flere språk. Utover det vil Microsoft rette feil og polere opplevelsen ytterligere.

Moment 2 er fremdeles ikke lansert allmenheten, men blir trolig mer funksjonsrik enn Moment 3 med:

Annonse


  • Oppdatert oppgavelinje for nettbrett
  • Sanntids-søk i fil-utforskeren
  • Nettside “anbefalinger” i start-menyen
  • Strøm-anbefalinger
  • Oppgavelinje drag-and-drop-støtte støtte
Bilde: Albacore/Twitter

Moment 3 er viktige for RGB-fans

Som nevnt er Moment 3 viktig for spillere og fargeglade:

“Det ser ut til at det er meningen å forene: man får nemlig en liste med støttede enheter, og kan endre lysstyrke, lys-effekter, hastighet og farge. Det er til og med en funksjon som matcher lysene med farge-valget i Windows 11-teamet. Vi er enige med Neowin: kult.”

Foruten en “Moment”-strategi til funksjonsoppdateringer er det ryktet at Microsoft likevel ikke dropper store Windows-oppgraderinger, og at Windows 12 er på trappene, og ikke bare stadige oppgraderinger av Windows 11.

Har avslørt det store om “Windows 12”

Annonse