one 5.1 batteritap
Visse Galaxy S22 og Galaxy 21-modeller opplever kjappere batteritap enn normalt etter installasjon av OneUI 5.1. Tastaturet og maks ytelsesmodus kan være to av synderne.

Annonse


Roper batteri-varsko

15. februar meldte vi at Samsung startet utrullingen av One UI 5.1 til flere mobiler enn Galaxy S23-serien som leveres med det oppdaterte grensesnittet og de nye funksjonene.

Samsung-tastaturet kan bruke over 100 prosent batteri

Det er nærmest tradisjon for at iPhone-eiere klager over dårligere batterilevetid etter installasjon av nye iOS-versjoner – ofte er det fordi systemet optimaliserer ting og tang i bakgrunnen (inkludert søk), andre ganger har Apple tabbet seg ut.

Det er Galaxy S22 og Galaxy 21-modeller som denne gang visstnok sliter med batterilevetiden etter installasjon av oppdateringen, men det finnes triks.

Nei, dette er på ingen måte normalt.

Prøv dette

Et av dem er at oppdateringen visstnok aktiverer maks ytelses-modus. For å deaktivere dette, søk etter ytelse i innstillingene og aktiver optimal ytelse.

Annonse


En annen synder kan være Samsung-tastaturet i 5.1-oppdateringen. En mulig feilretting er å besøke følgende fra innstillingene: apper – filter-knapp – vis system-apper – Samsung-tastatur – lagring og deretter slette mellomlagring og data.

Vi opplevde ingen batteriproblemer med Galaxy S23 Ultra med One UI 5.1 i testperioden: tvert i mot er batterilevetiden svært god. Merk at vi ikke brukte Samsungs tastatur under test-perioden og ytelsesmoduset var i standard optimal-modus.

Annonse