Annonse


Har du problemer med Hogwartz Legacy på PC? Prøv dette!

Hogwartz Legacy har vært preget av dårlig ytelse da det ble lansert på PC forrige uke, det er dukket opp en del forslag på ting man gjerne kan gjøre i windows som kan forbedre ytelsen, og Eivind fant noe som fungerte for sin maskin, kanskje det også kan fungere for andre!

Eivind Von Døhlen syntes Harry Potter Hogwartz Legacy til nå har vært et fantastisk spill, og vil derfor fortsette reisen han har startet i kveld klokken 20:00 på vår Twitch kanal

Tirsdag forrige uke lanserte Hogwartz Legacy på forrige generasjon og nåværende generasjon av maskiner samt PC – men sistnevnte har vært preget av ufattelig dårlig ytelse til tider, som flere utgivelser har hatt til nå.

Dette prøvde Eivind for å få sin utgave av Harry Potter Hogwartz Legacy til å kjøre silemykt:

Dersom forslaget ovenfor ikke fungerer har dette også dukket opp som mulig kan være løsningen:

Annonse


Uansett hva, så håper vi at alle problemer blir løst med oppdateringer etter hvert som tiden kommer.

Hogwarts Legacy er tilgjengelig på PS4, PS5, XoneX, XseriesS/X, Nintendo Switch og PC via Steam eller Epic Games fra 10. Februar, men om man kjøper Deluxe Edition får man tilgang til spillet 72 timer før offisiell lansering

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)

Annonse