avslører hvilke merker som leveres inn hyppigst
Alle nettbutikker bør være like åpne som Digitec i Sveits.

Annonse


Apple fans vil elske denne listen – det vil ikke disse

Digitec er Sveits sitt svar på Amazon.

Butikken som avslører alt

Det spesielle med selskapet er at de mer åpne om alt fra priser til returer. Dette ifølge “redditer” “9p83fhsa312.”

I dette tilfellet er det returer det er snakk om, og mer spesifikt hvor mange som leverer tilbake sine datamaskiner.

Digitech har samlet inn statistikk på hvor stor andel av de som handler et bestemt merke leverer tilbake sin maskin grunnet defekter – altså en “garanti-poeng”-liste.

Annonse


Digitech avslører til og med garanti-score og hvor lang tid det tar med returer per kategori, som denne for hovedkort.

Apple er under 1 prosent

Apple er aller best og når ikke 1 prosent, men stopper på 0,8 prosent etterfulgt av Samsung med 1,5 poeng og LG med litt mer: 1,8 prosent.

Det øker litt mer hver plassering nedover på listen, men gjør et byks fra Lenovo (3,1 prosent) til Asus som er første med 4 prosent.

Deretter finner vi MSI med 5 prosent og Medion (som vi aldri har hørt om) med 6,5 prosent. Et kjapt søk avslører at merkevaren er tysk og underlagt Lenovo.

Se skjermkortlisten

Det er verdt å merke seg at Apple tilbyr utvidet garanti med Apple Care, så det er en andel av dette kunden tar direkte med kunden, om de har betalt for det.

Selv om det er Apple-butikker i Sveits, så tar kunden problemer med produkter direkte med det originale salgssstedet om produktet er innenfor den opprinnelige garanti-perioden

I grafikk-kort-kategroein er det Asrock som kommer best ut, og Sapphire dårligst. Aller best service ser det ut til at Sapphire har. Bilde: Digitec.

Annonse