Vi testet Mustang Mach-E AWD i 2021. Mye har skjedd på markedet siden den gang. Bilde: Hassan Zouhar/ITavisen

Annonse


Opptil 44 850 kroner billigere i Norge

Etter at Tesla satte ned prisene følger Ford etter.

Opp til 44 850 kroner billigere

Første gang de priskuttet var i september 2022 med opp til 36 000 kroner billigere biler.

La oss hoppe rett til det alle lurer på – de nye prisene:

Bilde: Ford

“Knalltøft”

– Vi konkurrerer i et knalltøft marked både nasjonalt og internasjonalt, og vi har et klart mål om å være det ledende merket innenfor elektrifisering – både globalt og nasjonalt. Produksjonsøkningen og en mer strømlinjeformet produksjonsprosess gjør at vi nå kan levere flere biler raskere og mer kostnadseffektivt til kundene, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg. 

Annonse


LES VÅR STORTEST: Mustang Mach-E AWD.

Ford sier at de nye mva-reglene i Norge har påvirket dem til å endre prisene.

“Ifølge han har de nylig innførte norske avgiftene på elbiler skapt en ny usikkerhet blant forbrukerne rundt hvilken teknologi som er riktig å velge, og påvirket etterspørselen negativt. For å sikre at taktskiftet til en helelektrisk bilpark i Norge opprettholdes, har Ford Norge derfor nå valgt å redusere de veiledende prisene på Mustang Mach-E.”

– Dermed reduserer vi også mva-beløpet kunden må betale, samt nuller ut effekten av den nylig innførte vektavgiften. Sammen med svært gunstig finansiering, innføring av 3 års kostnadsfritt dekkhotell og dekkskift – og i de fleste tilfeller kostnadsfri hente- og bringetjeneste av kundens Mustang Mach-E – forenkler vi kundenes hverdag betydelig samtidig som vi styrker vår konkurransekraft, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Annonse