Annonse


Nå er endelig alt offisielt: sjekk prisene

Etter måneder med avsløringer er Galaxy S23-serien offisiell fra Samsung og mer til.

Samsungs store vinter-lanseringer er her

Vi har skrevet om store lekkasjer siden desember 2022, så det skal bli godt å endelig få presentert det helt offisielle.

Vi starter med mobilene.

Det starter altså med fotografering, ja jeg vet: sjokk:

Annonse


“Galaxy S23 Ultra gjør det enklere for alle typer fotografer, uansett nivå, og forevige perfekt bilder. Telefonen tilbyr Samsung Galaxys mest avanserte kamerasystem, som er skreddersydd for nesten alle typer lysforhold og konstruert for å gjengi fantastiske detaljer.

Galaxy S-serien og en forbedret evne for nattfotografering endrer hvordan serien optimaliserer foto og video innen et bredt spekter av omgivelsesforhold. Når du ønsker å filme favorittsangen din på konsert, ta selfies på et akvarium, eller ta gruppebilder med venner på middag, kan du nå få enda skarpere bilder og videoer.

Visuelt støy som vanligvis kan ødelegge bilder tatt i dårlige lysforhold kan nå korrigeres av en ny AI-drevet bildesignalbehandling-algoritme (IPS) som forbedrer objektdetaljer og fargetoner.”

De nye produktene oppsummert:

Tilgjengelighet og pris

“Galaxy S23-serien kommer I fire naturinspirerte og matte nyanser: Phantom Black, Cream, Green og Lavender.

“Fra 1. februar 2023 vil Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 være tilgjengelig hos et begrenset antall forhandlere i Norge, og på Samsung.com. For resten av markedet vil telefonene være tilgjengelig 17. februar 2023.”

  • Samsung Galaxy S23 Ultra er tilgjengelig med veiledende pris fra 15 990 kroner
  • Samsung Galaxy S23+ er tilgjengelig med veiledende cirkapris fra 13 990 kroner
  • Samsung Galaxy S23 er tilgjengelig med veiledende cirkapris fra 10 990 kroner

Ultra-modellen har et 200MP-kamera. Dette er en sensor Samsung selv avslørte i en pressmelding for flere uker siden:

“Som den første i sin sjanger kan Samsung Galaxy S23 Ultra speile seg i glansen med en ny 200MP Adaptiv Pixel-sensor, som foreviger episke øyeblikk med fantastisk presisjon, som bruker pikselbinding for å støtte flere nivåer av høyoppløselig prosessering samtidig.

Både kreative skapere og gamere har et ønske om å presse grenser og få til det umulige, og til det har man behov for teknologi som overgår forventningene. Samsung og Qualcomm har i samarbeid optimalisert opplevelsen for Samsung Galaxy med helt nye Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Samsung Galaxy, den mest kraftfulle og effektive plattformen noen gang i en Samsung Galaxy smarttelefon, og den raskeste Snapdragon tilgjengelig i dag. Samtidig kommer Galaxy S23 Ultra med et 5000mAh-batteri, gir rom for et større kamera enn på Galaxy S22 Ultra, uten at telefonens størrelse øker.

Samsung

Selfie-kamera spiller stadig en større rolle for hvordan vi kommuniserer med hverandre, og i lys av det introduserer vi raskt autofokus og vårt første Super HDR selfie-kamera for Galaxy S23-serien, som sørger for et hopp fra 30 fps til 60 fps, for merkbart bedre frontvendte bilder og videoer.”

Ray tracing er også inkludert:

“I påvente av fremtidens digitale realisme, kommer Galaxy S23 Ultra med støtte for strålesporing (ray tracing) i sanntid mens det er på vei til å bli mainstream blant gamere. Brukere vil kunne se merkbart mer naturtro gjengivelser av scener, takket være teknologien som simulerer og sporer hver eneste lysstråle. Samsung Galaxy dampkjølekammer kommer nå i en større størrelse for alle Galaxy S23- modeller, som skaper muligheten for intense og lange gaming-maraton.”

Det er også støtte for RAW og på video-fronten er følgende forbedret:

  • Videoopptak er mer stabilt med doblet optisk bildestabilisator (OIS) som funker fra vinkler ialle retninger, og i dårlig lysforhold, eller omgivelser som vanligvis ville bidratt til utydeligebilder.8
  • Videoopptak føles mer filmatisk med forbedret 8K-video med 30 bilder per sekund ividvinkel-format.
  • Avansert, objektbasert AI analyserer hver detalj i bildet, helt ned til små ansiktstrekk som hårog øyne, for å nøye gjenspeile en persons dynamiske egenskaper.
  • For en forbedret videoopplevelse kan man benytte Galaxy Buds2 Pro med den nyefunksjonen 360 Audi Recording funksjon som skaper multidimensjonal lyd.

Galaxy S23 Ultra:

Galaxy S23:

Galaxy Book 3

Selskapet har også flere nye bærbare, inkludert en 17 tommer toppmodell, Galaxy Book3 Ultra, med RTX 4070.

I tillegg finner vi Book3 Pro 360 og Book3 Pro i ulike konfigurasjoner.

Galaxy Book3 Ultra er Samsungs nye premium-PC og har ultrahøy ytelse for databehandling. Galaxy
Book3 Pro 360 har en 2-i-1 konvertibel formfaktor med S Pen-funksjonalitet, mens Galaxy Book3 Pro er
en tynn og lett maskin med et clamshell design som gir stor mobilitet. Galaxy Book3-serien er designet
for de som trenger sømløs tilkobling til flere enheter og førsteklasses maskinvare for å øke
produktiviteten og kreativiteten.

Samsung

Tilgjengelighet og pris

“Galaxy Book3 Pro og Pro 360 vil være tilgjengelig i utvalgte markeder fra og med 17. februar (med
forhåndsbestilling tilgjengelig fra 1. februar) etterfulgt av Galaxy Book3 Ultra fra 22. februar (med
forhåndsregistrering fra 14. februar).”

  • Galaxy Book3 Ultra utsalgspris fra 31 990 kroner
  • Galaxy Book3 Pro 360 utsalgspris fra 20 990 kroner
  • Galaxy Book3 Pro utsalgspris fra 18 990 kroner
  • Galaxy Book3 360 utsalgspris fra 14 990 kroner
  • Galaxy Book3 utsalgspris fra 8 490 kroner

Dette sier Samsung om laptopene

“I tillegg kan brukere nå bevege seg sømløst mellom flere skjermer på ulike enheter uten forstyrrelser. Samsung Multi Control-funksjon lar deg kontrollere PC-en, Galaxy Tab og Samsung Galaxy-telefonen med Galaxy Book3-seriens tastatur og styreflate, slik at du kan kopiere, lime inn eller dra-og-slippe mellom enheter.

Med Second Screen kan du med ett enkelt klikk gjøre din Galaxy Tab til en ekstra skjerm. Galaxy Book3-serien gjør dermed kreative prosesser enda enklere. Man kan for eksempel ta bilder av høy kvalitet med Expert RAW-appen6 på en Samsung Galaxy-telefon, overføre dem til Galaxy Book3-serien automatisk, og redigere bildene med et fotoredigeringsverktøy.

Onboardingen til den nye Galaxy Book3-serien er intuitiv, rask og problemfri. Logg på Samsung-kontoen
din med Galaxy Book3-serien én gang, og den blir synkronisert med Samsung Galaxy-tjenestene du har
brukt på andre Samsung Galaxy-enheter – takket være Single Sign On.

Link to Windows / Microsoft Phone Link, inkludert alle nye produktivitetsfunksjoner for bruk mens du er på farten, gir muligheten til å nyte en sømløs telefon-til-PC-tilkobling på tvers av operativsystemer. Siste nettsider lar deg også fortsette nettøkter du har startet fra telefonen – som å slå opp prisen på en flyreise på telefonen, for deretter å bestille den på PCen. Instant Hotspot gir også en sømløs tilkobling til trådløse hotspots med bare et klikk.”

Du kan til og med logge på favorittnettstedene dine på Galaxy Book3-serien enkelt ved å bruke informasjonen på din Samsung Pass-konto for mobil. I tillegg er overføring av alle data og innstillinger fra din gamle Windows-PC forenklet med Galaxy Book Smart Switch9, mens Galaxy Book Experience giren enkel å følge guide for å hjelpe nye brukere med å komme i gang.

Galaxy Book3-serien tilbyr ultrahøy ytelse med oppgradert CPU, GPU, skjerm og mer. Galaxy Book3 Ultra
har den nyeste 13. generasjons Intel Core i9-prosessoren, som gjør den til den raskeste Galaxy
Book noen gang. Galaxy Book3 Ultra har også Nvidia RTX GeForce 4070 bærbar GPU11, som gir
studiokvalitetsgrafikk som forbedre både kreative prosjekter og spillopplevelsen.

For første gang er Samsungs dynamiske AMOLED 2X-skjerm – først brukt i Samsung Galaxy premiumsmarttelefonskjerm – med i Galaxy Book3 Ultra og Pro-serien. Dens 3K (2880×1800) oppløsning gir
utrolig fine detaljer, og den adaptive 120Hz oppdateringsfrekvensen gir en jevn og fin seeropplevelse.
Skjermen er også VESA ClearMR og DisplayHDR TRUE BLACK 500-sertifisert, og har mottatt SGS Eye Care
Display-sertifisering for garantert reduksjon av blått lys.

Alle disse forbedringene gir mulighet til å utføre flere krevende oppgaver, se detaljert innhold uten tap av detaljer, og spille avanserte spill uten hakking. I tillegg, avhengig av dine behov, kan du velge enten en 14-tommers eller 16-tommers skjerm i 16:10-format med Galaxy Book3 Ultra og Pro-serien.”

Galaxy Book 3 Ultra:

Galaxy Book 3 Pro:

Galaxy Book 3 Pro 360:

Annonse