ipad fold
Den troverdige Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo er sikker på at Apple skal lansere sin første brette-enhet neste år i form av en iPad. Konsept: Checkout Tech/YouTube

Annonse


“Jeg er sikker Apple skal gjøre det neste år”

“Brette-iPad kommer neste år.” Så sikker er Ming-Chi Kuo på at det skal skje.

Er sikker at det skal i 2024

Det gir mening at Apple prøver seg på brette-nettbrett før en brette-iPhone – iPhone er naturligvis selskapets viktigste produkt.

Det er også langt mer skjerm-areal å “brette” med et nettbrett, og derfor troligere også lettere å få til i forhold til det mekaniske.

“Jeg er sikker på brette-iPad i 2024. Jeg forventer at denne modellen vil øke antallet forsendelser og forbedre produkt-miksen.”

Annonse


For å gjøre produktet mer “Apple” er kickstanden, som kanskje bygges inn som i Microsofts Surface-maskiner, laget av karbon. Karbon er lett men tåler mye.

“iPad mini tidlig neste år”

Langt mindre spennende er hva som meldes om iPad mini. Visstnok kommer det en ny modell i løpet av tampen på 2024/våren, men ryktene peker ikke på 120Hz-panel. I stedet er det visstnok kun en ytelses-oppgradering.

Det er synd all den tid enheten hadde vært perfekt for 120Hz. Vi får i det minste håpe at “jelly scrolling”-feilen er rettet i den nye modellen som kanskje lansere under seks måneder fra nå.

Det store spørsmålet om 2024-iPad-en kommer med brett, er når Apple gjør det samme med iPhone, eller kanskje lanserer kun en ny modell som kan brettes og lar de andre modellene forbli tradisjonelle?

Det er dessuten snakk om en brette-MacBook der alt er skjerm, og at man derfor vil taste på et programvare-tastatur.

Annonse