ipad pro og macbook på en rad
Større iPad Pro-modeller kommer neppe neste år, men forvent et nytt design og kanskje MagSafe. Bilde: Trond Bie/ITavisen

Annonse


“Blir ny neste år”

Det er bare å glemme flere oppdateringer av iPad dette år.

Det er nok over for iPad i år

M2 er allerede lansert til Pro-serien, iPad mini ble oppdatert for ikke så lenge siden og iPad 10 ble nettopp lansert.

Men det er klart at Apple må stor-oppdatere iPad-ene snart, spesielt Pro-serien, som har hatt det samme det samme designet i fem år.

“Våren 2024”

Det er Mark Gurman som avslører at nye maskiner ikke kommer før neste år.

Annonse


“I stedet for i år, se mot våren 2024 for en iPad Pro med et oppdatert og OLED-paneler for første gang.” Også MagSafe vurderes.

Det har flere ganger i løpet av det siste året vært ryktet store iPads på 15 og kanskje 16 tommer. Det har ikke lekket mer informasjon om når de eventuelt kommer.

Større iPad-er er trolig flere år unna

Vi ser på det som sannsynlig at Apple ikke oppdaterer størrelsene neste år, men i stedet lanserer det nye designet de store iPad-ene får i 2025 eller 2026.

Kombinert med større skjerm-areal og mer RAM, er det å forvente at Apple ytterligere styrker multitaskingen da iPadOS 16-multitaskingen ikke ble tatt i mot med overveldende jubel.

Det er mer slik at iPad-fansen er glad for å nærme seg en laptop-opplevelse, men at Apple ønsker mer tid på å forbedre multitaskingen før lanseringen av større modeller, gir mening.

Annonse