iphone 15 pro konsept
iPhone 15 Pro får et design som minner mer om Android-mobiler med kurvet bakside, mindre rammer enn nå men de samme skjermene. Forvent langt bedre zoom i Pro Max/ultra-modellen. Bilde: mi_konstantin/Twitter

Annonse


“iPhone 15 ser ut som Android”

Vi mener det ikke har vært nok iPhone-rykter i det siste.

Nå starter iPhone 15-ryktene for alvor

Heldigvis er det nå plutselig flere detaljer som avsløres.

Vi kan godt begynne med noe av det kanskje minst pikante, men likevel veldig viktige: rammene.

Hvor store rammene er rundt panelet har mye å si for hele opplevelsen, så når vi nå hører at Apple ikke bare skal kutte dem ytterligere, men også introdusere et helt nytt design fra og med iPhone 15 Pro, så hører vi gjerne mer.

Annonse


Det at Pro-modellene i høst får mindre rammer tyder også på større skjermer, men det skjer visstnok ikke. Dog, ikke-Pro modellene forblir slik de er, men får “Dynamic Island” og alltid-på-skjerm. Det store spørsmålet: får samtlige modeller 120Hz? Det nesten skje.

Det er ventet at kun iPhone 15 Pro Max/Ultra får mye bedre zoom.

Fremdeles flatt panel selv om designet på baksiden kurves

Det er flere design-avsløringer fra “ShrimpApplePro.”

En av dem er, og dette har vi hørt før, at baksiden på mobilene (iPhone 15 Pro-serien smykkes med titanium) blir kurvet slik som iPhone 5c (2013) og slik nye MacBook Pro er.

Kilden beskrev iPhone 15 Pro Max/Ultra som veldig vakker. Med tynnere rammene og buede kantene skapes den samme effekten som på Apple Watch.

ShrimpApplePro, Apple-lekker.

Lekkeren sammenligner det nye designet med Apple Watch. Det er her vi må få lov å nevne “Apple Watch Ultra” og “iPhone Ultra”? Vi får se hvilket navn Apple lander på. Blir det “Ultra” er det ingen overraskelse at kun den får “super-zoom”

Lekkasje-takten vil øke fremover

Det er smått absurd at vi før februar vet så mange detaljer om mobiler som lanseres i september, men slik har det altså blitt; også i fjor var det slik at tidlige lekkasjer viste seg å stemme, dog med noen modifikasjoner.

Summen av alle endringene for Pro-modellene vil altså i år ende med at Pro-modellene ser mer ut som en Android-mobil ifølge samme lekker, uten at vi helt klarer å visualisere oss hvordan om panelet ikke også kurver. Det skal bli spennende å se CAD-tegningene når de begynner å dukke opp.

Forvent lekkasjer av CAD-tegninger (tekniske tegninger) av komponenter og/eller designet i månedene som kommer, så får vi håpe på både alltid-på-panel og “Dynamic Island”-lignende lekkasjer i forhold til detaljer i mars/april.

Annonse