airpods max fra apple i blått
AirPods Max kan komme i oppdatert versjon om kort tid. Om så ikke skjer kan det være snakk om nye farger og at andre generasjon lanseres i 2024. Bilde: Trond Bie/ITavisen

Annonse


Nok en overraskelse fra Apple?

Det er slik at AirPods Max har flere uker leveringstid i USA.

Signaliserer kanskje oppdatert modell

Som regel signaliserer dette at det er nye modeller på vei, og nå er det jo en god stund siden Apple lanserte dem: desember 2020.

Da vi testet produktet på tampen av året 2020 var vi meget begeistrede over lydkvaliteten, komforten og 3D-lyden til film-titting, men med en pris på 6490 kroner i Norge.

Kombinert med tøff konkurranse, har vi en følelse av at de er langt fra de mest populære over-årene hodetelefonene man kan få.

Annonse


OnePlus har kastet seg inn på 3D-lyd markedet med Buds Pro 2.

Merkverdig lang leveringstid

Uansett så er leveranse-tiden fra amerikanske Apple Store 7. til 14. februar, mens de her hjemme kan leveres på et par dager.

At det er ulikheter mellom leveranse-hastighetene i ulike regioner er ikke unormalt og behøver ikke signalisere at det ikke kommer noe nytt.

Dette taler i mot lansering i år

Dog, det som taler i mot en snarlig lansering er: 1) null lekkasjer, 2) at Ming-Chi Kuo mener at andre generasjon kommer neste år.

9to5Mac nevner at det kan være snakk om nye farger, men fordi Apple oppdaterte både HomePod, MacBook Pro og Mac Mini sånn helt plutselig (lanseringen skulle egentlig være sent i fjor).

Derfor kan det jo hende de gjør det samme med nettopp Max også.

Som nevnt er konkurransen tøff, og det er helt sikkert ting Apple nå kan forbedre.

Det kommer også nye AirPods Max (6490 kroner). Samtidig ble det jo ryktet nettopp dette for ikke så mange dagene siden av. Lanseringen av begges kal skje sommer eller vinteren 2024 eller første halvdel 2025. Forbedret batterileetid, ANC og USB C er selvfølgeligheter i Max, om Lite utstyres med ANC er en annen sak.

ITavisen, 12. januar 2023.

Annonse